Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/gallery/images/29/3/godinje-sportske-nagrade-2016/1/

Verzija za štampu / To ScreenviewGODIÅ NJE SPORTSKE NAGRADE 2016

Ova galerija je kreirana 2016.12.29 od Administrator i trenutno sadrzi 38 slika.

Opis:

Sportski savez opštine Srbobran dodelio je godišnje sportske nagrade najuspešnijim pojedincima i sportskim kolektivima u 2016.godini.

Predsednik Sportskog saveza Dragan Jojkić, obraćajući se prisutnima u sali Malog pozorišta, istakao je da krovna sportska organizacija u opštini Srbobran trenutno okuplja 21 klub iz 12 grana sportova u obe konkurencije i sa preko 1.000 aktivnih sportista predstavlja najmasovnije udruženje.

"Sport u našoj opštini prepoznat je kao oblast koja ne predstavlja trošak, već ulaganje u budućnost. To potvrđuje i podatak da je lokalna samouprava budžetom za 2017. godinu povećala sredstva za sport", rekao je, između ostalog, Jojkić.

Nagrade su dobili:

Košarkaš KK AKADEMIK i aktuelni prvak sveta u basketu 3x3, MARKO ŽDERO ove godine jednoglasno je proglašen za najuspešnijeg sportistu u 2016. godini.

Za najbolji klub proglašen je KONJIČKI KLUB VRANAC.

Prestižnu sportsku nagradu za sveukupan doprinos sportu ove godine poneće MILORAD SUBIĆ, dugogodišnji sportski i košarkaški radnik, utemeljivač ŽKK SRBOBRAN.

Za najuspešnijeg trenera proglašen je Pekalić Ištvan, trener atletskog kluba SRBOBRAN.

Nagradu za poseban doprinos i značaj u razvoju i afirmaciji opštine Srbobran u oblasti sporta pripala je sestrama Curaković, Jeleni i Ivani, kadetkinjama, košarkašicama KK SRBOBRAN i članicama kadetske reprezentacije Srbije.

Nagrada za najbolju školu sporta ove godine pripala je školi fudbala FK SRBOBRAN.

U kategoriji mladih nada za najbolje u 2016.godini proglašeni su, u ženskoj kategoriji ANASTASIJA KNJEŠKO, članica karate kluba SRBOBRAN i u muškoj, Martin Fulajtar, član Udruženja ribolovaca ŠARAN.

 


Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign