Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Galerija / 2017 Događaji / Vulkan Commerc - Proslava jubileja
Vulkan Commerc - Proslava jubileja

Ova galerija je kreirana 2017.05.30 od Administrator i trenutno sadrzi 33 slika.

Opis:

Vulkan Commerce -  porodična firma proslavila je u petak, 26.05.2017.  sa svojim prijateljima, poslovnim partnerima i saradnicima 20 godina postojanja.

Na jubilarnu 25.godinu postojanja Vulkan Commerce započeo je investicioni ciklus koji je završio ove godine. Istorija ove firme počinje 1990.godine kada su Nikola Kovačić i Dragan Krnjetin formirali ortačko preduzeće. Od 1997.godine Vulkan Commerce postaje porodična firma koja se bavi trgovinom gumenim i PVC transportnim trakama sa 8 zaposlenih radnika.

Od 1999.godine Vulkan Commerce postaje generalni zastupnik holandske firme Ammeraal Beltech, kada započinje sa proizvodnjom i zapošljava ukupno 12 radnika.

Od 2008. godine Vulkan Commerce pripada češkoj grupaciji u kojoj je 13 država. Stalno ulaganje u najsavremeniju opremu trajna su strategija i zadatak ove firme, tako od 2016.godine u naše tržište uvode jedinstveni set opreme za prizvodnju zupčastih, pogonskih i transportnih kaiševa.

Danas Vulkan Commerce radi u savremenom poslovnom prostoru, a na 1100m2 zapošljava 21 radnika.  U svojoj mreži ima 1000 aktivnih kupaca.

Na proslavi jubileja prvi put prikazan je promotivni film koji je urađen u znaku jubileja ove usšešne firme iz Srbobrana, a domaćini su svojim najbližim partnerima dodeli poklone, kao i radnicima firme za 5, 10, 17 i 26 godina rada provedenih u firmi.

Mimo zvaničnog protokola radnici su iznenadili Dragana, Zitu i Kristinu uručivši im poklon povodom jubileja firme.
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin