Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Galerija / 2017 Događaji / Dečja sportska manifestacija „Sportski dan Turija 2017“
Dečja sportska manifestacija „Sportski dan Turija 2017“

Ova galerija je kreirana 2017.05.30 od Administrator i trenutno sadrzi 17 slika.

Opis:

Sada već tradicionalno, danas je realizovana dečja sportska manifestacija na otvorenom „Sportski dan 2017“ u Turiji. Stadion FK Mladost je danas bio oaza dece, radosti, druženja i sportskog duha. Organizatori i domaćini su bili dečji vrtić „Pepeljuga“ iz Turije, a ugostili su decu iz prvog razreda Osnovne škole „Petar Drapšin“ iz Turije i drugare iz pripremne grupe dečjeg vrtića „Bubamara“ iz Nadalja.

    Manifestacija je imala svoja dva dela, revijalni i takmičarski, a sve aktivnosti su vodili treneri Slobodan i Branka Subić, koji sprovode program telesnih aktivnosti u našoj predškolskoj ustanovi. Sva deca su sa ovog skupa ponela lepe uspomene, zdrav duh i zlatne medalje, koje su svakako za njih, najlepši dar.

    Skup je podržao Dom zdravlja, čija je dežurna ekipa bila svo vreme na licu mesta, sponzori sa donacijama sokića za decu i mnogobrojni roditelji, koji su se pobrinuli da se ukusnim kolačićima nadoknadi potrošena energija i snaga.

    Fotografije otkrivaju samo deo atmosfere sa današnje manifestacije, a dečji vrtić „Pepeljuga“ se ovom prilikom zahvaljuje svim učesnicima i poziva na ponovno druženje sledeće godine.
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Agrosimsa
Nijansa
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world