Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Galerija / 2018.godina / FINALE!
FINALE!

Ova galerija je kreirana 2018.01.13 od Administrator i trenutno sadrzi 53 slika.

Opis:

Najbolji tim Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu je BERLINGER HOUSE GOLD. Oni su u finalnoj utakmici bilji bolji protiv ekipe MEDISON S.G. Nakon što je sudija svirao kraj utakmice, na semaforu je pisalo 4:2. Njima je pripala glavna nagrada turnira. Vaučer u vrednosti 160.000 dinara, a kako saznajemo, ovaj tim je odlučio da kompletan iznos uplati u humanitarne svrhe. Nagradu i pehar za najbolju ekipu turnira uručio im je predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški.

U petak uveče hala sportova još jedno je bila prepuna. Na tribinama nije bilo mesta za sve koji su hteli da sede i gledaju finale Novogodišnjeg turnira koji je okupio preko šestdeset ekipa u nekoliko kategorija.

Titula najboljeg u kategoriji veterana +35 pripala je ekipi GRADINA SISTEM iz Temerina. Oni su u finalnoj utakmici bili bolji od ekipe VMR Alatnica FK Elan.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je "sidraš" BERLINGER-a, Bora Filipović, a dodeljene su i ostale nagrade najboljim ekipama i pojedincima na turniru. Nagradu najboljeg strelca turnira osvojio je Ivan Filipović iz Srbobrana, najbolji golman je Zdravko Dimić - Dida, a u kategoriji veterana za najboljeg igrača proglašen je Zoran Mijić, golman je Vladimir Rosić iz Sivca, a za najboljeg strelca i u ovoj kategoriji je proglašen Ivan Filipović. 

Spomenimo i najbolje u mlađim kategorijama. U kategoriji 2005.godište i mlađi, titulu prvaka osvojili su One Team iz Temerina, a najbolji tim u kategoriji 2004-2005. godište osvojili su dečaci iz Vrabasa okupljeni pod imenom Komšije.

Igrač prvaka BERLINGER HOUS GOLD, ali i nekdašnji igrač Partizana iz Beograda, Vještica, poklonio je jednoj srbobranskoj navijačkoj grupi crno belih, svoj nekadašnji dres u kome je osvojio jedne sezone duplu krunu.

Sve pohvale organizatorima, koji su sa puno truda vodili turnir od početka do kraja i još jednom dokazali da Srbobran može i ume da organizuje velike sportske i rekreativne susrete.

Organizator turnira bio je Centar za sport i turizam uz podršku lokalne samouprave.

 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Royal
Termoglas
Plava obala
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen