Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/home/1/

Verzija za tampu / To Screenview       

                  

         

    

    

 
 
    
Montag, 19. Oktober 2020

OBELEŽEN DAN OPŠTINE SRBOBRAN


Polaganjem venaca i cveća na spomenik palim žrtvama u II Svetskom ratu u borbi protiv fašizma i Svečanom sednicom SO Srbobran danas je obeležen Dan opštine Srbobran i 19. oktobar, dan kada je u II Svetskom ratu oslobođen Srbobran od okupatora.
Sonntag, 18. Oktober 2020

OTVORENA IZLOŽBA LIKOVNIH RADOVA ZONSKE SMOTRE SLIKARA AMATERA


Sinoć su proglašeni radovi koji su u velikoj konkurenciji obezbedili mesto na izložbi najboljih slikarskih radova amareta Vojvodine koja će se u novembru održati u Bačkoj Palanci. Ukupno 21 rad koji je prijavljen na Zonsku smotru biće prikazan na pokrajinskoj smotri, a među njima su i dva rada iz Srbobrana.
Freitag, 16. Oktober 2020

BISER I ART CENTAR ZAJEDNO SLIKALI


Lepa saradnja dva udruženja građana nastavljena je i ove godine na salašu Tatić gde je održana likovna kolonija gde su se družili članovi udruženja za pomoć MNRO BISER i Udruženja luikovnih stvaralaca ArtCENTAR iz Beograda...

MASKE IPAK OBAVEZNE SAMO U ZATVORENOM PROSTORU


Vlada Srbije je razjasnila odluku Kriznog štaba o nošenju maski na otvorenom. Prema objašnjenju Vlade, nošenje maski je obavezno u zatvorenim prostorima, dok se građanima preporučuje da maske nose i na otvorenom, prenosi RTS.

NOVE MERE - OBAVEZNE MASKE I NA OTVORENOM, ZABRANJUJU SE OKUPLJANJA


Nakon poslednje sednice Kriznog štaba za spečavanje širenja pandemije Covid19, dr Darija Kisić Tepavčević na Konferenciji za medije obajvila je da su od sada obavezene maske i na otvorenom, kao i da je izdata zabrana lokalnim samoupravama da izdaju dozvole za okupljanja, prenosi RTS.
Donnerstag, 15. Oktober 2020

ODBORNICI POTVRDILI - OKTOBARSKA NAGRADA DR HARGITI HORVAT FUTO


Na trećoj sednici novog saziva SO Srbobran, kojom je predsedavala Milena Alargić, donete su odluke o ovogodišnjim dobitnicima u okviru Oktobarskih nagrada. Na Dnevnom redu sednice bilo je ukupno 18 tačaka, a skupština je prihvatila predlog da u naredne četiri godine funkciju pomoćnika sekretara obavlja master pravnik Tatjana Ivanović.
Dienstag, 13. Oktober 2020

DOM KULTURE VAS POZIVA...


U subotu, 17.10. srbobranski Dom kulture biće domaćin Zonske smotre likovnih umetnika Vojvodine.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST


Fudbalski klub „Mladost“ iz Turije obaveštava sve ljubitelje fudbala da će se zbog pogoršane epidemiološke situacije sa COVID-19 virusom, utakmica 11. kola Vojvođanske fudbalske lige grupa „Sever“, između ekipa „Mladost“ iz Turije i „Srbobran“ iz Srbobrana, koja je zakazana za 18.10.2020. godine, odigrati uz striktno pridržavanje protokola o dozvoljenom broju prisutnih lica na zvaničnim utakmicama.
Montag, 12. Oktober 2020

DECA IZ NADALJA SPROVELA HUMANITARNU AKCIJU


Tokom Dečije nedelje nadaljska škola u organizaciji Tima za zaštitu učenika od nasilja i diskriminacije, Dečijeg saveza i Đačkog parlamenta i u saradnji sa roditeljima sprovela je humanitarnu akciju za malu Lanu.
Samstag, 10. Oktober 2020

KO OVE GODINE DOBIJA PRIZNANJA U OKVIRU OKTOBARSKE NAGRADE?!


Na sednici SO Srbobran koja je zakazana za 15.10. sa početkom u 9.00h, odbornici će doneti odluku kome će ove godine pripasti Oktobarska nagrada opštine Srbobran. Komisija za dodelu nagrada i priznanja izdvojila je predlog Kulturnog centra i Spomen kuće "Gion Nandor". Oni su za ovu prestižnu nagradu predložili dr Hargitu Horvat Futo.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign