Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/home/1/

Verzija za Ütampu / To Screenview 

    

 

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Montag, 16. Juli 2018

ANA I STEFAN ODUŠEVILI PUBLIKU NA TRGU SLOBODE


U subotu uve─Źe na Trgu slobode nastupili su Stefan Petruši─ç i Ana Koki─ç. Zajedno sa njima pevalo je par hiljada gostiju koji su došli na trg i da se zabave.

ODR┼ŻANI IZBORI ZA MESNE ZAJEDNICE


Ju─Źe su u opštini Srbobran odr┼żani izbori za ─Źlanove Saveta mesnih zajednica u Srbobranu, Turji i Nadalju. Izbore je karakterisala velika izlaznost i ubedljiva pobeda kandidata Srpske napredne stranke u sva tri naseljena mesta opštine.
Samstag, 14. Juli 2018

AMATERI SVOME GRADU


Drugo ve─Źe petrovdanskih dana proteklo je u znaku nastupa doma─çih KUD-ova, Udru┼żenja, Gradskog hora "Zora" i Bande drvene koja je nastupila na kraju sino─çnjeg programa.

PAROŠKI POSETIO PENZIONERE


Nakon što je lokalna samouprava pronašla na─Źin da na letovanje u Sutomore besplatno pošalje 50 penzionera iz naše opštine, na njihov poziv Radivoj Paroški, preddsednik opštine, bio je ju─Źe gost u prostorijama Udru┼żenja penzionera.

NOVA RADNA MESTA ZA NEZAPOSLENE


Opština Srbobran organizovala je Sajam zapošljavanja Korporacije Lear, koji se u subotu, 14. jula, odr┼żao u Velikoj sali Skupštine opštine Srbobran. Opština ┼żeli da pru┼żi šansu svima koji nude posao njenim gra─Ĺanima i na taj na─Źin poma┼żu da se smanji nezaposlenosti u Srbobranu i okolini, što je jedan od najva┼żnijih prioriteta ove opštinske uprave.
Freitag, 13. Juli 2018

OBAVEŠTENJE ZA STANOVNIKE VAŠARIŠTA


Dana 15.07.2018 godine zbog planiranih radova na elektri─Źnoj mre┼żi se isklju─Źuju :

TRETMANI PROTIV KOMARACA SA ZEMLJE I IZ VAZDUHA!


UPOZORENJE P─îELARIMA! Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na podru─Źju opština Vrbas i Srbobran bi─çe izvedeni u periodu od 15. do 29. jula, saopštila je novosadska „Ciklonizacija“.

PETROVDAN PROSLAVLJEN U SRBOBRANU UZ VATROMET


Ta─Źno u pono─ç zasijalo je nebo iznad Srbobrana. Vatromet i hiljade boja razlilo se iznad prepunog Trga slobode na kome se sino─ç proslavio Petrovdan, najsve─Źaniji dan u Srbobranu.
Donnerstag, 12. Juli 2018

U PORODILIŠTU OPŠTE BOLNICE U VRBASU RODJENO 59 BEBA


U periodu od 12. juna do 12. jula u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas ro─Ĺeno je ukupno 59 beba, 34 devoj─Źice i 25 de─Źaka.

LEAR NUDI NOVA RADNA MESTA


Sajam zapošljavanja najavljen je za subotu 14.07. a odr┼ża─çe se u Velikoj sali SO Srbobran. Štand kompanije LEAR koji ─çe naredna tri dana biti na Trgu slobode u Srbobranu posetio je danas predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški...Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign