Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/home/1/

Verzija za tampu / To Screenview 

     

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Freitag, 19. Januar 2018

ONE SU NAJBOLJE!


Srbobranske devojčice pod komandnom palicom trenera Dragana Jojkića su u konkurenciji devet ekipa na kraju finalnog turnira pionirskog prvenstva odbojkaškog saveza Srednja Bačka završile na prvom mestu sa samo jednim izgubljenim setom.

U SUBOTU "MUZIKA NAŠIH PREDAKA"


Ovim putem Vas pozivamo na manifestaciju "Muziku naših predaka – XVI. Őseink Zenéje". Kulturna manifestacija "Muzika naših predaka" po šesnaesti put će se organizovati 20. januara 2018. godine sa početkom u 20 časova u hali sportova u Srbobranu.

DJURDJINA DRUGI PUT U RITMU EVROPE!


Učenica osmog razreda OŠ Jovan Jovanović Zmaj, Đurđina Marunić po drugi put predstavljaće Srbobran na festivalu "Srbija u ritmu Evrope". Ovaj put pored nje nastupiće i plesačice, Galina Jovčić (5.razred, OŠ "J.J Zmaj"), Teodora Brkić i Ivana Šijačić, učenice 2.razreda OŠ "Vuk Karadžić.

UPOZNAJTE DJORDJA!


Đorđe Ćorić je iz Srbobrana. Rodjen u Vrbasu 1.10.1993. Sa ponosom za sebe kaže da je sa Begluka. Trenutno je master student na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, a nedavno je postao Erasmus + stipendista i ide na šestomesečne studije na Akademiju Music and Visual Arts u Pečuj u Mađarsku.

ŽENSKI RAZGOVORI


Dolaze nam Ceca Bojković, Vesna Čipčić i Milan Caci Mihajlović. Oni će pred Srbobrance izaći sa komedijom, po tekstu Duška Radovića, koja se na pozorišnim scenama igra već tri decenije.

KLIZALIŠTE JOŠ TRI DANA!


Klizalište na Trgu slobode zatvara se u nedelju uveče. Hiljade građana u nešto više od mesec dana koristilo je usluge klizališta. Mnogi su uživali na ledu i klizaljkama, mnoga deca su prvi put stala na klizaljke i naučila da klizaju na ledu, a pored Srbobranaca gosti su bili i komšije iz okolnih mesta.
Dienstag, 16. Januar 2018

STIGAO POZIV ZA REPREZENTACIJU!


Mladi rukometaš RK Srbobran, Aleksa Španović ovih dana dobio je poziv da se javi na pripreme kadetske reprezentacije Vojvodine...
Montag, 15. Januar 2018

AKADEMIK ODRŽAO IZBORNU SKUPŠTINU


Košarkaši Akademika bi trebalo da se u subotu vrate na parket. Počinje drugi deo takmičenja u II ligi Srbije. Prvi protivnik - Smederevo 1953. Pretposlednji gostuje kod poslednjeg kluba na tabeli.
Samstag, 13. Januar 2018

BERLINGER HOUSE GOLD - POBEDNIK TURNIRA U MALOM FUDBALU!


U petak uveče hala sportova još jedno je bila prepuna. Na tribinama nije bilo mesta za sve koji su hteli da sede i gledaju finale Novogodišnjeg turnira koji je okupio preko šestdeset ekipa u nekoliko kategorija. Nagradu u vrednosti 160.000 dinara, prvaci će pokloniti u humanitarne svrhe, objavljeno je sinoć nakon proglašenja pobednika.
Freitag, 12. Januar 2018

VELIKO FINALE U POLA DEVET!


Hala sportova bila je sinoć mala da primi sve koji su hteli da sede na tribinama. Odlučivalo se koje dve ekie idu u finale, a sutra u pola devet uveče gledaćemo u velikom finalu Medison S.G. i Berlinger House Gold.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign