Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/home/1/

Verzija za Ütampu / To Screenview     

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Sonntag, 19. November 2017

TAJ TREN


Kada se spoje tradicija, kultura i ljubavne emocije, dobijemo taj tren u kome nastaje umetnost. Sve─Źano i sa puno kreativnih trenutaka bilo je sino─ç na dodeli knji┼żevne nagrade "Lenkin prsten", koja je dodeljena 12.put. Ove godine laureat je pesnik iz Vrbasa, Miroslav Aleksi─ç.
Freitag, 17. November 2017

U LENKINOM PRSTENU - OTVORENA IZLO┼ŻBA SLIKA


Otvaranjem izlo┼żbe slikarskih radova na temu Lenka i Laza, ve─Źeras u galeriji Doma kulture po─Źeo je program 12. „Lenkinog prstena“, kulturne manifestacije koja je posve─çena dodeli knji┼żevne nagrade za najlepšu ljubavnu pesmu napisanu izme─Ĺu dva novembra.
Donnerstag, 16. November 2017

PREKO 200 POKLON PAKETA ZA DECU ROMSKE NACIONALNE ZAJEDNICE


Lokalna samouprava uspela je da obezbedi, kako saznajemo, preko 200 poklon paketa sa školskim priborom koji su danas uru─Źeni deci romske nacionalnosti u sve ─Źetiri osnovne škole na teritoriji naše opštine.
Mittwoch, 15. November 2017

AKADEMIK IZGUBIO U POSLEDNJIM SEKUNDAMA


Malo je nedostajalo da Akademik dobije utakmicu koja se lomila u poslednjim sekundama. ┼Żelja je bila prisutna, po┼żrtvovanost igra─Źa na visini, ali nedostajalo je sportske sre─çe, tako da je ekipa iz Beograda sa osmehom na licu napustila parket hale sportova u Srbobranu.

RAKIJA ZA DOBRO RASPOLO┼ŻENJE!


Pri─Źa o nekadašnjem Srbobranu, o tome kako je Triva ─îobanov u restoranu Balkan do─Źekao "Velikog Vladimira" kako su legendarnog golmana jugoslovenske reprezentacije, splitskog Hajduka i Crvene Zvezde, Vladimira Bearu nazvali engleski novinari nakon ─Źuvene utakmice Engleska - Jugoslavija 1950.godine u Londonu, koja je završena nerešenim rezultatom 2:2.   
Dienstag, 14. November 2017

NAJTRA┼ŻENIJE KNJIGE U OKTOBRU!


Uz zahvalnost Narodnoj biblioteci u prilici smo da objavimo Top listu najtra┼żenijih knjiga u Srbobranu tokom oktobra meseca, koji je ina─Źe mesec knjige.

LEKARI PROSLAVILI SVOJU SLAVU


Sveti Kozma i Damjan, Sveti Vra─Źi, tj. 14 novembar je dan kada se obele┼żava esnafska slava lekara. Lekarska komora Srbije je 2007. godine i zvani─Źno proglasila taj dan svojom slavom.

BEZ STRUJE U PETAK I SUBOTU!


Najavljeni radovi na elektri─Źnoj mre┼żi za 16.novembar, pomereni su za dan kasnije, a nastavi─çe se u subotu. Prenosimo plan isklju─Źenja koji smo dobili od Elektrodistribucije Novi Sad:

OBAVEŠTENJE IZ JKP GRADITELJ


U ─Źetvrtak ne─çe biti isklju─Źenja vode zbog najavljenih radova na sanaciji ─Źvorišta vodovodne mre┼że u Srbobranu. Evo saopštenja:
Montag, 13. November 2017

SAOP┼áTENJE ZA JAVNOST UDRU┼ŻENJA BISER


Rezultat višegodišnjeg rad Udru┼żenja za pomo─ç mentalno nedovoljno razvijenim osobama „BISER“ opštine Srbobran je dobijanje licence za pru┼żanje usluge socijalne zaštite.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign