Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/home/1/

Verzija za Ütampu / To Screenview  

   

 

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Donnerstag, 18. April 2019

ODR┼ŻAN VA┼áAR U OSNOVNOJ ┼áKOLI U TURIJI


Po─Źetkom školske godine, u Osnovne škole uveden je predmet Projektna nastava, za nove prvake. Iako je projektna nastava ve─ç davno poznata u školskoj praksi, ove godine je stavljena u prvi plan sa uvo─Ĺenjem posebnog predmeta.

ODR┼ŻAN VII ZMAJEV FESTIVAL NAUKE


Ju─Źe ta─Źno u 16.00 ─Źasova govorom direktorke Erike Sokola Munjin i koordinatorke festivala, Adrijane Vereš otvoren je VII Zmajev Festival Nauke i posetioci su pohrlili na štandove u─Źenika OŠ “J.J.Zmaj“

DECA IZ "VUKA" PONOVO NAJBOLjA!


Na nedavno odr┼żanom sportskom takmi─Źenju u Subotici, u─Źenici OŠ „Vuk Karad┼żi─ç“ osvojili su medalje i pehare u razli─Źitim disciplinama.

RASPUST DO 03.MAJA!


Prema Pravilniku o kalendaru obrazovno-vaspitnog rada škola sa sedištem na teritoriji AP Vojvodine za školsku 2018/2019. godinu, danas po─Źinje prole─çni raspust za vojvo─Ĺanske ─Ĺake.

U SUSRET PRAZNIKU


─îestitku svim vernicima koji Uskrs proslavljaju u nedelju 20.04.2019. uputio je Zoran Mladenovi─ç predsednik OO SPS Srbobran.

MEDALJE ZA MASTER DANCE


Plesa─Źice plesnog studija Master dance - Srbobran uspešno su se predstavile na takmi─Źenju u Zrenjaninu prošlog vikenda. U Srbobran su se vratile oki─çene medaljama...
Mittwoch, 17. April 2019

TIJANA ZAMALO U FINALU!


Mlada teniserka Tijana Joci─ç igrala je priošlog vikenda na Otvorenom prvenstvu Beograda gde je na turniru osvojila tre─çe mesto.

TRI PROMOCIJE U NAREDNE TRI NEDELJE U BIBLIOTEKAMA NAŠE OPŠTINE


Prva promocija je sutra u Turiji. ─Éor─Ĺe Randelj dolazi u turinsku biblioteku sa svojim prijateljima, a govori─çe se o njegovoj knjizi "Peteti─Źna simfonija detinjstva". Evo koje nas to promocije još o─Źekuju:
Dienstag, 16. April 2019

PREKI PUT POTPUNO U FUNKCIJI!


Ukupno 25 kamiona, odnosno 310 kubika struganog asfalta je bilo potrebno kako bi se potpuno stavio u funkciju Preki put koji povezuje dve va┼żne saobra─çajnice kroz srbobranski atar. Ovim poslom, ure─Ĺenjem pristupa, tj otresišta, asfaltni put kroz atar u du┼żini 4.5 km  i to od be─Źejskog do feketi─çkog puta zna─Źajno ─çe olakšati prole─çne radove našim poljoprivrednicima i pristup njivama.
Montag, 15. April 2019

SUTRA PARE OD DIVIDENDE!


Aerodom Nikola Tesla Beograd ─çe sutra, 16. aprila preko Centralnog registra, depoa i kliringa hartija od vrednosti uplatiti dividendu svim gra─Ĺanima koji su na dan 31.12.2018. godine posedovali besplatne akcije AD Aerodrom Nikola Tesla. Neto iznos dividende iznosi 1.300,87 dinara za 1 besplatnu akciju.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign