Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/index.php?arc=1&amp%3Barea=1&amp%3Bp=newsarchive&amp%3Bcatid=4&amp%3Bpage=22&amp%3Blimit=25

Verzija za Ütampu / To Screenview 

       

                    

 

         

              

    

 
 
  Pratite naš Twitter kanal      
Sonntag, 8. Dezember 2019

4 BENDA - PETI GRAD!


"GREEN CORNER" bio je u petak uve─Źe doma─çin ─Źetiri benda, nastupili su Prljavi Romeo iz Apatina, novosadski bend SANS, grupa R.O.C.K iz Beograda i grupa Faust iz Subotice, a hard rock zvuk ispunio je ovaj prostor.
Samstag, 7. Dezember 2019

NOVI ROMAN PISCA IZ SRBOBRANA


Narodna biblioteka Srbobran u utorak, 10.12.2019. godine sa po─Źetkom u 19 sati organizuje prikaz romana Sime ─ćosin „Dušanov put“. O knjizi pored autora govori─çe i Dr Dragana Todoreskov stru─Źni saradnik Matice srpske i Monika Maširevi─ç bibliotekar Gradske biblioteke iz Novog Sada. Dušanov put je tre─çi roman našeg zavi─Źajnog autora.

STI┼ŻE NOVAC ZA NADALJSKI VODOVOD


Opštini Srbobran pripalo je gotovo 20 miliona dinara na konkursu Pokrajinske vlade. Novac ─çe biti iskoriš─çen za nastavak radova na vodovodnoj mre┼żi u Nadalju.
Freitag, 6. Dezember 2019

OBROK ZA PORODICU


U periodu od 8.12.2019. do 20.12.2019. Osnovna škola "Petar Drapšin" se uklju─Źuje u akciju "Obrok za porodicu". Mole se svi u─Źenici i stanovnici Turije da uzmu u─Źeš─çe u akciji.

HUMANITARNI PAKETI IZ POKRAJINSKIH ROBNIH REZERVI ZA NAJUGRO┼ŻENIJE


Podeljeni su paketi hrane, higijenskih sredstava a svaki korisnik socijalne pomo─çi koji je bio obuhva─çen ovim programom dobio je i paket od 10 kilograma brašna.

SKUPŠTINA GOTOVA ZA POLA SATA


Odbornici SO Srbobran ju─Źe su odr┼żali 38.sednicu kojom je predsedavala Milena Alargi─ç. Na Dnevnom redu bilo je 15 ta─Źaka. Izme─Ĺu ostalog usvojen je drugi rebalans bud┼żeta opštine za ovu godinu.
Mittwoch, 4. Dezember 2019

ARIZANOV SE OPROSTIO OD RUKOMETA, NOVI KAPITEN RK SRBOBRAN - VRANEŠ


Nakon završene polusezone, srbobranski rukometaši su se okupili u Lova─Źkom domu i odr┼żali sednicu Skupštine kluba. Predsednik kluba i dalje je rujkometni entuzijasta i sportski radnik, Stevan Be─Źejac.
Dienstag, 3. Dezember 2019

MI SE PONOSIMO UDRU┼ŻENJEM "BISER"


Ovo je danas rekao Radivoj Paroški, prilikom posete ovom lokalnom Udru┼żenju. Udru┼żenje za pomo─ç mentalno nedovoljno razvijenih osoba "Biser" danas je obele┼żilo Dan osoba sa invaliditetom nizim aktivnosti. U poseti im je bio predsednik opštine Srbobran, u Erste banci organizovali su izlo┼żbu svojih rukotvorina, posetili su ih osnovci iz Nadalja, a Lazar Šu─çov darovao im je automobil koji ─çe im biti podrška u socijalnom preduzetništvu.
Montag, 2. Dezember 2019

NAPOLITANKE ZA JEDAN OD NAJBOLJIH SRBOBRANSKIH KOLEKTIVA


Mo┼żda o kolektivu OŠ "Vuk Karad┼żi─ç" u Srbobranu na najbolji na─Źin govori tonski zapis iz emisije "Bu─Ĺenje sa Goricom i Draganom" koja je emitovana na Radiju S2 u ─Źetvrtak 29.11. Zbog ─Źega su zaposleni u ovom kolektivu dobili napolitanke kao nagradu i zbog ─Źega su upu─çene re─Źi hvale saznajte u prilogu koji sledi:
Freitag, 29. November 2019

SVAKO JE ZLO ZA NEKO DOBRO


U ─Źetvrtak 28.11. u 18:00 ─Źasova u sali Malog pozorišta u Srbobranu, u sklopu promocije zbirke kratkih pri─Źa „Rekla mi je volim te“ knji┼żevnice Brankice Damjanovi─ç, nekadašnje spikerke i novinarke – odr┼żano je knji┼żevno ve─Źe. Predstavljaju─çi Dom kulture, Tatjana Vujani─ç otvorila je ovaj doga─Ĺaj, nakon ─Źega se posetiocima obratila i sama autorka.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign