Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

 

       

                

 

         

    

    

 
 
    
Donnerstag, 28. Mai 2020

JA SAM VIRUS!


Pandemija je donela mnogo promena u naše živote. Učenici su po prvi put učili na daljinu i polako privode, upravo na taj način, školsku godinu kraju. Utisci su različiti, ali sigurno je da će ovaj period ostati u sećanju po raznim situacijama. U saradnji sa svojim učiteljicama, učenici prvih razreda OŠ "Vuk Karadžić" oslikali svoj odnos prema ovoj virusnoj pandemiji.
Dienstag, 26. Mai 2020

PROVERITE DA LI VAM JE LEGLO 100 EVRA U 2 KORAKA


Isplata 100 evra pomoći države za one koji su se prijavili je počela, a postoji lak način da proverite da li vam je novac uplaćen.

OSNIVA SE ZORT


U subotu u Žaba baru predstavnici šest ekoloških udruženja, iz opština Kula, Vrbas, Mali Iđoš, Bačka Topola i Srbobran, potpisali su sporazum o osnivanju ekološke organizacije "ZORT" (zaštitimo ostatke rečnih tokova). Cilj koji su postavili je zajedničko delovanje u rešavanju ekoloških problema.

ZID STADIONA U BOJAMA TROBOJKE!


Deo "starog, olinjalog" zida koji opasuje centralni teren FK Srbobran dobio je, moglo bi se argumentovati, preko potrebnu restauraciju.
Montag, 25. Mai 2020

OSMACI 01.JUNA U ŠKOLU PO PROBNI TEST ZA ZAVRŠNI ISPIT


Naš reporter razgovarao je sa direktorkom OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Srbobranu, a ona je u razgovoru objasnila detalje oko povratka učenika u školu nakon učenja na daljinu i kad ko od učenika dolazi u školu, kako bi se ova školska godina privela kraju.
Sonntag, 24. Mai 2020

TURIJSKA AVLIJA DEVETI PUT OKUPILA SLIKARE


U Turiji se već devet godina za redom na jednom porodičnom imanju okupljaju slikari. Njihov domaćin Đorđe Klincov u svojoj Turijskoj avliji želi da preko likovne umetnosti pokaže svetu lepote ovog vojvođanskog sela. On okuplja slikare omogućavajući im da na obali Velikog kanala prenose vlastite doživljaje seoskih čarolija na platno. Tako je to bilo i na ,”otvaranju sezone” u subotu, 23. juna 2020. godine
Samstag, 23. Mai 2020

MOŽDA OVA DONACIJA NE IZGLEDA VELIKA, ALI VERUJTE U ODNOSU NA BUDŽET KOJIM RASPOLAŽEMO ITEKAKO JE VELIKA


Ovo je rekao Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport, juče prilikom potpisivanja ugovora vrednog 488.000 dinara koji će biti iskorišćeni za unapređenje razvoja kik boksa i opremanje sportske hale u Srbobranu opremom za ovaj borilački sport.
Mittwoch, 20. Mai 2020

III VIRTUALNA IZLOŽBA DOMA KULTURE


Dom kulture Srbobran u saradnji sa ArtCENTROM iz Beograda vam prezentuje treću po redu virtuelnu izložbu slika.
Montag, 18. Mai 2020

NASTAVLJAJU DOBRU TRADICIJU USAVRŠAVANJA ZAPOSLENIH


Iz OŠ "Vuk Karadžić" nam je stigla lepa vest. Naime, objavljeni su rezultati konkursa Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice na koji je ova škola aplicirala u martu ove godine.

PENZIONERIMA 100 EVRA DO SREDE, OSTALI OD 25.MAJA!


Pomoćnik ministra finansija Ana Jović kaže za RTS da će isplata 100 evra punoletnim građanima koji su se prijavili za pomoć, krenuti sukcesivno od 25. maja.


 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin