Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Prezentacije / Javni sektor
Prezentacije

Predškolska ustanova „Radost“ osnovana je kao samostalna institucija februara 1956-te godine. Od osnivanja pa do danas Ustanova se postepeno razvijala a broj grupa i dece postepeno povećavao. Sada imamo devet objekata u tri naseljena mesta te obuhvatamo decu predškolskog uzrasta sa čitave teritorije naše opštine – iz Srbobrana, Turije i Nadalja.

Predškolskim vaspitanjem i obrazovanjem bila su obuhvaćena deca jaslenog uzrasta od dve do tri godine, deca predškolskog uzrasta od tri do pet i po' godina i pripremne predškolske grupe dece uzrasta od pet i po' do šest i po' godina. Svi objekti su nam ili novoizgrađeni ili su na njima izvršene potpune adaptacije, tako da se možemo pohvaliti da nam deca borave u zaista lepim, toplim i funkcionalnim objektima.

Ove godine se u našoj Ustanovi „Radost“ , bez obzira na uzrast, ne plaća participacija, jer finansiranje grupa u potpunosti snosi Opština. U celodnevnom boravku takođe nije potrebno plaćati druge režijske troškove osim hrane.

Vaspitno –obrazovni rad u našoj Ustanovi odvija se na srpskom i na mađarskom jeziku, kao i dvojezično. Izvodi ga stručni kadar, odnosno, vaspitači sa višom, strukovnom i visokom školskom spremom.

Sajt Predškolske ustanove "Radost" možete posetiti OVDE.

  Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Plava obala
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin