Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

  

   

 

         

              

    

    
Samstag, 20. Juli 2019

TRGOVINSKI LANAC AMAN TRAŽI RADNIIKE


Jedan od najvećih trgovinskih lanaca u Srbiji stiže u Srbobran. Oni su, kako saznajemo, preuzelli objekte u kojima su do sada bile prodavnice Atine Plus i trenutno traže radnike. Objavljujemo oglas za zapošljavanje koji su nam dostavili:
Freitag, 19. Juli 2019

KRENUO JE TURNIR 3X3


Ukupno 22 ekipe u seniorskoj i 12 ekipa u konkurenciji kadeta takmiče se ove godine za pehare i medalje na IV Meomorijalnom turniru "Milenko Genčić" u street foodball-u 3x3. Prvog dana turnira odigrano je devet utakmica a postignuti su sledeći rezultati:

DANAS OTVARANJE TURNIRA U STREET FOODBALL-U 3X3


Na Trgu republike u 18.30h igra se prva utakmica IV Memorijalnog turnira MILENKO GENČIĆ. Utakmice će se igrati u dve starosne kategorije i to kadeti 2005 - 2006. godište i seniori.
Donnerstag, 18. Juli 2019

POZDRAV IZ SUTOMORA!


Ovih dana među gostima u Sutomoru u objektu Plava obala, odmarališta Srbobran nalaze se naši prijatelji, deca iz Orošhaze, grada pobratima. Sa njima je naš kolega Lacika Paracki koji nam je poslao ovu priču.  
Dienstag, 16. Juli 2019

ELEKTRIFIKACIJA 150 HEKTARA SRBOBRANSKOG ATARA


N a razvoju poljoprivrede zasnivamo strategiju razvoja naše opštine, rekao je danas Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran, prilikom obilaska radova na izgradnji trafostanice u ataru Turije, na potezu Beljanska bara, odakle će niskonaponskim kablovima biti omogućeno priključenje na struju svim poljoprivrednicima u ataru od Srbobrana prema Turiji i Bečeju.

DVA DINARA


Ovo je priča o Đuri Somborcu koji je 1932. godine otvorio prvi ženski salon i njegovom prvom komšiji, berberinu Proki Gavanskom.
Sonntag, 14. Juli 2019

VELVET DANCER POBEDNIK PETROVDANSKE TRKE


Branislav Mukić četvrti put je prošao kroz cilj Petrovdanske trke u Srbobranu kao pobednik, a treći put pehar je otišao u ruke vlasnicima grla Velvet Dancer, porodici Tasić iz Niša. Prvi kasački dan u Srbobranu, održan je na hipodromu, a ukupno se vozilo devet trka.
Samstag, 13. Juli 2019

BUDIMO SLOŽNI U OSTVARENJU NAPRETKA ZA NAŠE MESTO!


 Bila je ovo jedna od poruka u pozdravnom govoru predsednika opštine Radivoja Paroškog svim gostima koji su sinoć bili na Trgu slobode. On je Srbobrancima čestitao Petrovdan u ime lokalne samouprave, a gostima poželeo lep provod.
Freitag, 12. Juli 2019

PETROVDAN - SLAVA JE U SRBOBRANU!


Petrovdan je veliki praznik u srpskom narodu, a mnogi ne znaju da je ovaj dan posvećen i apostolu Pavlu. Ovo je poseban dan za nas Srbobrance.
Donnerstag, 11. Juli 2019

HADŽI ZORAN LAZIN O KRALJU PETRU U DOMU KULTURE


Dom kulture ugostio je publicistu Hadži Zorana Lazina i njegovu izložbu sakupljenih fotografija, slika, pesama i zapisa o kralju Petru I. Ovim događajem koji se odigrao u galeriji Doma kulture, obeležen je jedan jubilej, 175 godina od rođenja kralja Petra I Karađorđevića, velike istorijske figure i ličnosti. Prikupljeni arhiv Lazina, izložen je na 14 velikih panoa, u formatu koncizne i pregledne prezentacije.


 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin