Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

 

 

  
 
    

   

Ukoliko želite da ostavite komentar na neki sadržaj to možete učiniti tako što se najpre prijavite na portal, unesete potrebne podatke i obeležite, štriklirate opciju "štampaj".

Donnerstag, 30. März 2023

PRODAJNA IZLOŽBA U DOMU KULTURE


Ako želite da ulepšate svoj ambijent za vreme uskršnjih praznika odaberite ručno izrađene ukrase sa prodajne izložbe Udruženja za pomoć MNRO „Biser“ Srbobran. To možete učiniti od ponedeljka 03. 04. do 07. 04. 2023. godine u Galeriji Doma kulture Srbobran u periodu od 11 do 17 časova.
Mittwoch, 29. März 2023

ZAHVALJUJUĆI BANCI HRANE VOJVODINE, TURŠIJA SE PRAVI U BISERU!


Banka hrane Vojvodine donirala je povrće (brokoli i karfiol), C krem supe sa bundevom i đumbirom i C začin za recept Pene arabiata, Udruženju za pomoć MNRO "Biser" iz Srbobrana
Dienstag, 28. März 2023

ZA 24 SATA DVA STABLA PALO NA PUT U KARAĐORĐEVOJ ULICI!


Kada bi smo hteli da budemo npr "Zona sumraka" mogli bi smo svašta da napišemo na ovu temu. Da su se umešale zle sile i nečastivi, da je ovo najava smaka sveta, da je ovo nagoveštaj teških vremena, da stižu bolesti, da će ljudi padati po ulicama kao stabla i ko zna kakve maštarije, međutim činjenica je da su se vetar i suvo tlo udružili i srušili dva vremešna stabla.

DANAS POTPISAN ZNAČAJAN UGOVOR VREDAN MILION DINARA


Zamenica predsednika opštine Srbobran, Milica Zarić danas je u Ministarstvu za zaštitu životne sredine potpisala ugovor vredan milion dinara. Sredstva su dobijena na Javnom konkursu za sufinansiranje realizacije projekata pošumljavanja u cilju zaštite i očuvanja predeonog diverziteta u 2023. godini. Prema ugovoru, odobrena sredstva, zajedno sa novcem koji će biti izdvojen iz opštinskog budžeta, biće upotrebljena za pošumljavanje.

PRIJEM ZA DŽUDISTE KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE


U kabinetu predsednika opštine danas je upriličen svečani prijem za dvoje mladih džudista, članova Džudo kluba "Turija", Nikolu Jovanovića i Natašu Gadžić koji su u posledjih mesec dana postigli do sada najveće uspehe za ovaj klub. Velikim slovima upisali su svoja imena u sam vrh srpskog džudo sporta. 

POLOŽENO CVEĆE NA SPOMENIK U NADALJU!


Na današnji dan 1999.godine, prilikom Nato bombardovanja naše zemlje, tragično je izgubio život naš sugrađanin Siniša Laušev, vodnik prve klase. On je poginuo na borbenom zadatku, u raketnom napadu NATO-a na radarsku stanicu u okolini Čeneja.
Samstag, 25. März 2023

OSMACI POLAŽU PROBNI ZAVRŠNI ISPIT


Juče je započeo probni završni ispit za učenike završnih razreda osnovnih škola u Srbiji. Učenici su radili probni ispit iz matematike, dok se probni ispit iz srpskog odnosno maternjeg jezika i treći test održavaju danas, u subotu, 25.03.2023. godine, i to srpski od 9 do 11 časova, a test iz izbornog predmeta, odnosno treći test od 11.30 do 13. 30 časova.
Freitag, 24. März 2023

DAN SEĆANJA - POLOŽENI VENCI NA SPOMENIK STRADALIMA


Srbobran je danas odao počast stradalima tokom Nato agresije na Saveznu republiku Jugoslaviju 1999. godine. Na današnji dan počelo je bombardovanje koje je trajalo 78 dana. U pravolsavnoj crkvi održan je parastos, nastupio je hor OŠ "Vuk Karadžić" pod dirigentskom rukom nastavnice Aleksandre Šuntić i u pratnji soliste na gitari Ilije Zeca, a govorio je predsednik opštine Radivoj Debeljački.
Donnerstag, 23. März 2023

JAČANJE SARADNJE MESNIH ZAJEDNICA I OPŠTINE


Predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debelhački danas je održao sastanak sa članovima Saveta MZ Srbobran. Tema je buduća saradnja lokalne samouprave i mesnih zajednica
Dienstag, 21. März 2023

ZAPOČINJEMO REKONSTRUKCIJU TRGA SLOBODE!


Ovo je danas najavio predsednik opštine Srbobran, Radivoj Debeljački, nakon potpisivanja ugovora vrednog 90 miliona dinara.


 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
BAKI DOM
Kos
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen