Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index

 

    

 

         

              

    

    
Sonntag, 22. Juli 2018

NEDELJA 22.07.2018. III MEMORIJALNI TURNIR U MALOM FUDBALU 3X3


Turnir "Milenko Genčić" nastavlja se večeras, ukoliko vreme dozvoli, a organizator je objavio i raspored utakmica za četvrti dan turnira:
Samstag, 21. Juli 2018

TURNIR SE NASTAVLJA - SUBOTA, RASPORED!


Sinoć su odigrane utakmice drugog dana III memorijalnog turnira "Milenko Genčić" u malom fudbalu 3x3. Donosimo rezultate jučerašnjih utamicaa i raspored za večeras. U sedam sati igra se prva utakmica kadeta, a sastaju se Orasi i Vašarište. Evo najave za večeras:
Freitag, 20. Juli 2018

RASPORED UTAKMICA DRUGOG DANA TURNIRA


Ako se po jutru dan poznaje, ovog leta očekuju nas mnoge dobre utakmice na Trgu republike gde je juče počeo III memorijalni turnir "Milenko Genčić" u malom fudbalu 3x3.
Donnerstag, 19. Juli 2018

RASPORED UTAKMICA PRVOG DANA TURNIRA U MALOM FUDBALU 3X3


Sinoć je održano žrebanje i određeni su parovi koji će se sastati prvog dana, odnosno večeras na Trgu republike, gde će se igrati utakmice trećeg memorijalnog turnira "Milenko Genčić" u malom fudbalu 3x3.
Dienstag, 17. Juli 2018

PRIJAVLJENO 40 EKIPA ZA TURNIR U MALOM FUDBALU


U dve kategorije, ukupno za učešće na ovogodišnjem memorijalnom turniru u malom fudbalu "Milenko Genčić" se prijavilo 40 ekipa, a organizator najavljuje početak turnira u četvrtak, ukoliko vreme dozvoli.
Montag, 16. Juli 2018

ANA I STEFAN ODUŠEVILI PUBLIKU NA TRGU SLOBODE


U subotu uveče na Trgu slobode nastupili su Stefan Petrušić i Ana Kokić. Zajedno sa njima pevalo je par hiljada gostiju koji su došli na trg i da se zabave.

ODRŽANI IZBORI ZA MESNE ZAJEDNICE


Juče su u opštini Srbobran održani izbori za članove Saveta mesnih zajednica u Srbobranu, Turji i Nadalju. Izbore je karakterisala velika izlaznost i ubedljiva pobeda kandidata Srpske napredne stranke u sva tri naseljena mesta opštine.
Samstag, 14. Juli 2018

AMATERI SVOME GRADU


Drugo veče petrovdanskih dana proteklo je u znaku nastupa domaćih KUD-ova, Udruženja, Gradskog hora "Zora" i Bande drvene koja je nastupila na kraju sinoćnjeg programa.

PAROŠKI POSETIO PENZIONERE


Nakon što je lokalna samouprava pronašla način da na letovanje u Sutomore besplatno pošalje 50 penzionera iz naše opštine, na njihov poziv Radivoj Paroški, preddsednik opštine, bio je juče gost u prostorijama Udruženja penzionera.

NOVA RADNA MESTA ZA NEZAPOSLENE


Opština Srbobran organizovala je Sajam zapošljavanja Korporacije Lear, koji se u subotu, 14. jula, održao u Velikoj sali Skupštine opštine Srbobran. Opština želi da pruži šansu svima koji nude posao njenim građanima i na taj način pomažu da se smanji nezaposlenosti u Srbobranu i okolini, što je jedan od najvažnijih prioriteta ove opštinske uprave.


 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin