Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/index.php?p=index&area=1

Verzija za tampu / To Screenview 

       

                

 

         

    

    

 
 
  Pratite naš Twitter kanal      
Freitag, 3. Juli 2020

FESTIVAL SLOBODNA ZONA U SRBOBRANU


Od 08. 07. pa sve do kraja jula, publika u Srbobranu imaće priliku da vidi 4 filma koji su prikazani na prošlogodišnjem festivalu „ Slobodna zona“
Donnerstag, 2. Juli 2020

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST


U cilju zaštite zdravlja svojih građana lokalna samouprava donela je odluku da se otkažu sva javna okupljanja u skorije vreme. U saopštenju se kaže:

U PONEDELJAK TURIJA I NADALJ BEZ STRUJE


Ovo je informacija koju smo dobili od Elektrodistribucije Novi Sad. U saopštenju za medije se kaže:

DOM KULTURE SAOPŠTENJE ZA JAVNOST


Predstava za decu koja je planirana za sutra na Trgu slobode, odlaze se na neko vreme. Odlučili smo se da odložimo ovu predstavu kako bi izbegli svaku mogućnost da ugrozimo zdravlje bilo koga od naših sugradjana. Čuvajte se i sačuvajte.
Mittwoch, 1. Juli 2020

NADALJ NA PONOVLJENIM IZBORIMA UBEDLJIVO "ZA NAŠU DECU"


Na ponovljenim izborima za Narodnu Skupštinu Republike Srbije, na biračkom mestu 27 u Nadalju, lista "Aleksandar Vučić - Za našu decu", ponovo je danas ubedljivo osvojila najveći broj glasova.
Dienstag, 30. Juni 2020

MATURANTI SLAVE!


Dok ovo objavljujemo u toku je matursko veče povodom male mature u OŠ "Vuk Karadžić". Ova generacija iznedrila je pet nosioca Vukove diplome - Andjelu Smajić, Magdalenu Šeatović, Teodoru Jolić, Tijanu Jocić i Snežanu Gagić, a prva medju jednakima, odnosno Učenik generacije je Magdalena Šeatović.

U KOVID AMBULANTU SAMO SA VISOKOM TEMPERATUROM, KAŠLJEM I OTEŽANIM DISANJEM!


Obaveštavamo građane koji se leče u našoj zdravstvenoj ustanovi, a koji imaju simptome Kovid 19 infekcije, da se jave u Kovid ambulantu Doma zdravlja Srbobran, kako bi se obavili neophodni pregledi i dijagnostika. U saopštenju za javnost koje smo dobili iz Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić" dalje se kaže:

ZORAN IZABRAN MEDJU NAJBOLJE U SVETU!


U Barseloni je krajem maja održan izbor najboljih igrača na svetu za 2019. godinu od strane FIFA futsal komisije. Izabrani su igrači u svim uzrastima, počev od U 17 pa do A tima. U konkurenciji do 19 godina, svoje mesto među najboljima zaslužio je i naš Zoran Arđeljan.
Montag, 29. Juni 2020

KO SU NOVI ODBORNICI SO SRBOBRAN?!


Objavili smo kako će izgledati novi saziv SO Srbobran nakon jučerašnjih ponovljenih izbora, a evo i ko će biti predstavnici odborničkih lista koje su osvojile mandate:

OD SUTRA U BEOGRADU OBAVEZNE MASKE U GRADSKOM PREVOZU I U ZATVORENIM PROSTORIMA


Član Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti COVID-19, epidemiolog Darija Kisić Tepavčević saopštila je da je taj štab danas doneo odluku da na području Grada Beograda od sutra, od šest sati ujutru, bude obavezno nošenje maski.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign