Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/index.php?print=1

Verzija za štampu / To Screenview 

         

              

    

  Pratite naš Twitter kanal      
Dienstag, 25. Juli 2017

OVE GODINE 22 MILIONA ZA SOCIJALNA DAVANJA


Ovo je podatak koji je izneo danas pred novinare, prilikom posete Eko kampu Udruženja BISER, Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran. On je takođe pohvalio rad volontera u kampu i ukazao na društvenu vrednost postojanja i rada Udruženja BISER.
Samstag, 22. Juli 2017

U SPORT 6 MILIONA, RADOVI TREBA DA BUDU GOTOVI DO 15 AVGUSTA!


U toku su radovi na renoviranju dela sportske hale u Srbobranu, a juče su radove obišli predsednik opštine Radivoj Paroški i saradnici, članovi OV, Radivoj Paroški i Todor Šimpraga. Domaćin posete bila je Bojana Jokić direktorka Centra za sport i turizam.
Freitag, 21. Juli 2017

BRATSKA POSETA DELEGACIJE SRBOBRANA, GRADU MIÅ KIN U RUSIJI!


Po povratku iz Rusije, danas je predsednik opštine Srbobran održao konferenciju za medije na kojoj je građaniima preneo utiske i rezultate posete gradu Miškin u Rusiji.
Donnerstag, 20. Juli 2017

MLADA RODA ZAVRÅ ILA U ZOO VRTU!


Mlada roda koja je ispala iz gnezda, uz pomoć ljudi iz Doma kulture koji su je sklonili sa ulice i zaposlenih iz opštine koji su je odneli u Zoo vrt, po svemu sudeći, vreme do prvog leta provešÄ‡e na Paliću...

PRIPREMA ZA NOVU Å KOLSKU GODINU


Školski raspust je u toku, deca se razišla na sve strane, a u OŠ VUK KARADŽIĆ, radovi u toku. Majstori okupirali učionice i rade punom parom.
Montag, 17. Juli 2017

ODRŽAN IX PETROVDANSKI KUP


U subotu je u organizaciji USR Šaran Srbobran na kanalu DTD kod Velikog mosta održan IX Petrovdansk kup u ribolovu.

MUDRINSKI U ČUKARIČKOM ZA 200.000 EVRA!


Ognjen Mudrinski je novi igrač Čukaričkog, javljaju mediji koji prate fudbal, a mozzartsport.com piše:

SRBOBRANSKA BRAZDA 05. AVGUSTA


Mesna zajednica Srbobran ove godine organizuje XVIII Srbobransku brazdu, manifestaciju koja okuplja poljoprivrednike, takmičare u oranju, ali i predstavlja nove tendencije u ratarenju.
Donnerstag, 13. Juli 2017

OD PETROVDANA DO PETROVDANA!


Mi Srbobranci tako merimo vreme, rekao je u pozdravnoj reči, Radivoj Paroški, sinoć na proslavi, pred koncert, na Trgu slobode...
Mittwoch, 12. Juli 2017

"PARKETAR DANE" - ŠAMPION II MEMORIJALNOG TURNIRA "MILENKO GENČIĆ"


Oni su Marko Sekulić, Aleksandar Marjanov, Dragoljub Vasić i Nikola Stankov. Vrhunskim igranjem street football-a u predhodnih desetak dana uspeli su da stignu do finala i onda nadahnutom igrom osvoje prvo mesto. Parketar Dane - Agromaus 5:1Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign