Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/index.php?print=1

Verzija za tampu / To Screenview  

  

      

   

Ukoliko želite da ostavite komentar na neki sadržaj to možete učiniti tako što se najpre prijavite na portal, unesete potrebne podatke i obeležite, štriklirate opciju "štampaj".

REZERVIŠITE LETOVANJE U SUTOMORU!


Odmaralište Srbobran u Sutomoru nalazi se u samom srcu jednog od najpopularnijih letovališta turista iz Srbije. Na samoj obali, praktično iz objekta idete na plažu, ove godine svoje goste dočekuje sa kompletno renoviranim sistemom za grejanje vode u koji je uloženo 741.000 dinara. - Prošle nedelje bio sam u Sutomoru i mogu da obavestim sve zainteresovane koji žele da letuju kod nas da se uveliko spremamo za ovogodišnju sezonu, rekao je za naš portal Mirosla Reljić, direktor...
Freitag, 14. Mai 2021

OBELEŽENA NEDELJA CRVENOG KRSTA


Svake godine od 08. do 15.maja obeležava se nedelja Crvenog krsta. Ovaj put pod sloganom “Nezaustavljivi – Računajte na nas zato što i kada je najteže i dalje smo zajedno”, volonteri i aktivisti Crvenog krsta osmislili su i realizovali nekoliko akcija.

RASPORED VAKCINACIJE U SRBOBRANU


Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić", u saradnji sa Institutom za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut", utvrdio je raspored vakcinacije u Srbobranu za period od 15. do 20. maja. Narednih šest dana građani opštine Srbobran imaće mogućnost da se vakcinišu protiv COVID 19 svakoga dana, bez prijavljivanja i čekanja na poziv, brzo i jednostavno, i to u prostorijama Društva za borbu protiv šećerne bolesti "Plavi krug", u ulici Sonje Marinković 18a.

PRIJAVITE SE - MALAC GENIJALAC VAS POZIVA!


Malac Genijalac Vas poziva na najveće logičko takmičenje u Srbiji i regionu. Budite i Vi deo Malčevog VIJUGANJA i osvojite vredne nagrade!
Donnerstag, 13. Mai 2021

GRADJANI DONOSE ODLUKU GDE SE ULAŽE 20.000 EVRA!


Kancelarija za lokalno ekonomski razvoj opštine Srbobran izdala je saopštenje za javnost u kome poziva građane naše opštine da doprinesu u donošenju odluke gde da se investira novac koji je naša opština osvojila zahvaljujući učešću naših građana u Nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi". Predložena su tri projekta:

VAKCINACIJA SE NASTAVLJA U PETAK


Vakcinacija građana protiv zarazne bolesti Covid 19 nastavlja se sutra u Srbobranu, u prostorijama Udruženja "Plavi krug" u ulici Sonje Marinković. U petak u terminu od 14 do 20h svi koji dođu imaće na raspolaganju vakcine dva proizvođača i to Sinofarm i Fajzer. Da bi ste se vakcinisali nije potrebno predhodno zakazivanje.
Dienstag, 11. Mai 2021

REZERVIŠITE LETOVANJE U SUTOMORU!


Ove godine svi koji dođu u Sutomore imaju čemu da se nadaju. Pored mora i prelepe plaže, goste očekuje novo uređeno šetalište, a i odmaralište se  oprema za predstojeću sezonu.

IZ POKRAJINE VIŠE OD POLA MILIONA ZA TURINSKO ZABAVIŠTE!


Potpredsednik Pokrajinske vlade i Pokrajinski sekretar za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine - nacionalne zajednice Žolt Sakalaš uručio je danas Radivoju Debeljačkom, predsedniku opštine Srbobran, ugovor vredan više od pola miliona dinara koji  su namenjeni adaptaciji vrtića "Pepeljuga" u Turiji.
Montag, 10. Mai 2021

DANAS SE NA GROBLJA IZNOSE JAJA


Odvajkada se prvi ponedeljak nakon Uskršnje nedelje, ili Tomine nedelje, kod nas zove Ružičalo. Na ovaj dan izlazi se na groblje, uređuju se humke najmilijih koji su nas napustili, iznose se preostala uskršanja jaja, a današnji dan zove se Ružičalo, po starom običaju da se groblju sade ruže.
Sonntag, 9. Mai 2021

DAN NA SRBOBRANSKOM HIPODROMU


Konjički klub "Vranac" iz Srbobrana 9. maja je bio organizator konjičkih nadmetanja. Na programu je bilo osam kasačkih trka u kojima je uzelo učešće šezdeset tri grla iz petnaest konjičkih klubova.

DAN POBEDE U ZNAKU ODAVANJA POŠTE STRADALIMA U II SVETSKOM RATU


Danas je položeno cveće na Trgu Slobode na spomenik u znak sećanja na sve žrtve II Svetskog rata. Na današnji dan, 1945. godine nacistička Nemačka potpisala je kapitulaciju.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign