Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/index.php?print=1

Verzija za Ütampu / To Screenview 

         

              

 

  Pratite naš Twitter kanal      
Sonntag, 23. April 2017

ODBORNICI U SKUPŠTINSKIM KLUPAMA U ČETVRTAK


Sedamnaest ta─Źaka dnevnog reda nalazi se na dnevnom redu 8. sednice Skupštine opštine Srbobran. Sednica je zakazana za ─Źetvrtak u devet sati.
Samstag, 22. April 2017

IN MEMORIAM


U ─Źetvrtak 21.04. preminula je Danice Smiljan Stani─ç (34). Poslednji pozdrav našoj sugra─Ĺanki uputili su iz OO Demokratske stranke, a u kome se ka┼że:
Donnerstag, 20. April 2017

KO KOGA SVLA─îI, A KO KOGA PRESVLA─îI?!


HIT predstava Mirjane Bobi─ç Mojsilovi─ç, sti┼że u Srbobran. "Svla─Źenje" je savremena komedija o ljudskim naravima, za koju autorka ujedno potpisuje i re┼żiju, a u kojoj se podsmehu izla┼żu mnogi koncepti današnjice.

PRI─îA O LJILJI I NJENOJ PASIONIRANOJ BRIZI O NAPU┼áTENIM ┼ŻIVOTINJAMA


Ona je Ljiljana Vukosavljevi─ç i ┼żivi u Srbobranu. Ono što je razlikuje od mnogih je njena posve─çenost udomljavanju pasa koji su napušteni i ostavljeni. 

ZAUVEK NAS JE NAPUSTIO ┼ŻOLT ERE┼á


─îlan Upravnog odbora Kinološkog društva Srbobran i vlasnik ugledne odgajiva─Źnice pasa Erossaints, ┼Żolt Ereš, tragi─Źno je nastradao u saobra─çajnoj nezgodi, koja se desila pretprošle no─çi na putu Srbobran - Drljan.
Mittwoch, 19. April 2017

VIKEND ZA NAJMLA─ÉE!


U petak u organizaciji Doma kulture dve bioskopske projekcije za decu, a u subotu pozorišna predstava. 

DANAS SNEG, A KAKVO VREME NAS O─îEKUJE NAREDNIH DANA?!


Jutros nas je prole─çe iznenadilo. I pored najava da ─çe kiša i pad temperature, ipak sneg koji je zabeleo krovove iznenadio je mnoge, kao i temperatura koja se kretala oko nultog podeoka.
Samstag, 15. April 2017

Vaskr┼ínja ─Źestitka Zorana Mladenovi─ça, predsednika OO SPS Srbobran


Svim gradjanima opštine Srbobran,koji ove godine slave Vaskrs i po gregorijanskom i po julijanskom kalendaru,┼żelim da ovaj najve─çi hriš─çanski praznik proslave u dobrom zdravlju,blagostanju i porodi─Źnoj sre─çi.

Vaskr┼ínja ─Źestitka Radivoja Paro┼íkog, predsednika SO Srbobran


U ime Skupštine opštine Srbobran, i u svoje ime, vernicima i sveštenstvu ─Źestitam Vaskrs sa ┼żeljom da ovaj veliki hriš─çanski praznik podseti na va┼żnost negovanja moralnih vrednosti, me─Ĺusobnog uva┼żavanja i poštovanja. Neka nam Vaskrs da snage da budemo istrajni i ja─Źi u naporu da iz sebe izvu─Źemo ono što je najbolje na dobrobit sebe samih ali i onih koji su nam najbli┼żi.

Vaskr┼ínja ─Źestitka Ne┼íka ─îesti─ça, predsednika op┼ítine Srbobran


Hriš─çanskim vernicima i sveštenstvu koji praznike slave po julijanskom i gregorijanskom kalendaru, povodom Vaskesa najve─çeg hriš─çanskog praznika, upu─çujem najiskrenije ─Źestitke uz ┼żelju da Vaskrs ispuni sve domove hriš─çanskom ljubavlju, zdravljem, napretkom, mirom i svakim dobrom.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign