Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/index.php?print=1

Verzija za tampu / To Screenview       

                

 

         

    

    

 
 
  Pratite naš Twitter kanal      
Dienstag, 7. Juli 2020

U SRBOBRANU ZA SADA POTVRDJEN JEDAN SLUČAJ INFEKCIJE VIRUSOM COVID 19


Kako Srbobran.net saznaje u našoj opštini potvrđeno je da je jedan pacijent oboleo od korona virusa i kako nam je potvrdio naš izvor za sada je sa blagim simptomima ove infekcije.

"BISER" KUPUJE MAŠINU ZA ŠTAMPU!


Savez udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama u Vojvodini potpisao je prva dva ugovora o realizaciji projekata za razvoj socijalnog preduzetništva i zapošljavanja osoba sa intelektualnom ometenošću u Apatinu i Srbobranu. Komisija Saveza odlučila je da novac dodeli Udruženju građana “Breza”, iz Apatina i Udruženju “Biser” iz Srbobrana, a vrednost oba projekta iznosi oko 300.000 dinara.

DANAS JE IVANJDAN


Sedmi jul je Ivanjdan u crkvenom kalendaru. Crkva u Nadalju danas slavi slavu. Pravoslavni vernici inače danas slave Ivanjdan, kao spomen na proroka Jovana Preteču i Krstitelja, koji je najavio Hristov dolazak.

NADALJSKI MATURANTI!


Još jedna generacija malih maturanata svečano je ispraćena iz nadaljske škole. Nakon neizvesnosti i odlaganja zbog specifične situacije, 30. juna je upriličena svečana dodela svedočanstava, posebnih diploma i priznanja, a posle toga, u školskom dvorištu usledio je i zabavni deo, veoma emotivan i dirljiv jer se generacija rastaje u neobičnim okolnostima.
Montag, 6. Juli 2020

BUDIMO ODGOVORNI - SMANJITI VELIKA OKUPLJANJA!


Ovo je u izjavi za medije,kao poziv uputio građanima Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran. On je pozvao danas građane Srbobrana, Turije i Nadalja da poštuju sve mere i preporuke u borbi za očuvanje zdravlja i suzbijanje zaraze COVID 19, koje propisuju i nalažu državni i opštinski krizni štab.

OBAVEZNA UPOTREBA ZAŠTITNIH MASKI, NOVO RADNO VREME UGOSTITELJSKIH OBJEKATA!


Opštinski štab za vanredne siituacije opštine Srbobran na današnjoj telefonskoj sednici doneo je mere koje treba da doprinesu sprečavanju širenja zarazne bolesti COVID 19. Zaključci su sadržani u šest tačaka, a mi prenosimo kompletno saopštenje Štaba:
Freitag, 3. Juli 2020

FESTIVAL SLOBODNA ZONA U SRBOBRANU


Od 08. 07. pa sve do kraja jula, publika u Srbobranu imaće priliku da vidi 4 filma koji su prikazani na prošlogodišnjem festivalu „ Slobodna zona“
Donnerstag, 2. Juli 2020

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST


U cilju zaštite zdravlja svojih građana lokalna samouprava donela je odluku da se otkažu sva javna okupljanja u skorije vreme. U saopštenju se kaže:

U PONEDELJAK TURIJA I NADALJ BEZ STRUJE


Ovo je informacija koju smo dobili od Elektrodistribucije Novi Sad. U saopštenju za medije se kaže:

DOM KULTURE SAOPŠTENJE ZA JAVNOST


Predstava za decu koja je planirana za sutra na Trgu slobode, odlaze se na neko vreme. Odlučili smo se da odložimo ovu predstavu kako bi izbegli svaku mogućnost da ugrozimo zdravlje bilo koga od naših sugradjana. Čuvajte se i sačuvajte.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign