Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/index.php?print=1

Verzija za štampu / To Screenview 

 


 
 
    

 

Ukoliko želite da ostavite komentar na neki sadržaj to možete učiniti tako što se najpre prijavite na portal, unesete potrebne podatke i obeležite, štriklirate opciju "štampaj".

 

Montag, 24. Juni 2024

NAJAVLJENO NEVREME U NAREDNA DVA DANA!


Republički hidrometeorološki zavod je izdao upozorenje za područje Srbije na grmljavinske nepogode (za utorak 25. i sredu 26.06.2024.) Očekuje se veoma nestabilno vreme sa intenzivnijim pljuskovima sa grmljavinom, jakim i olujnim vetrom u zoni pljuska i lokalnom pojavom grada, uz napomenu RHMZ-a da je tačnu lokaciju stvaranja, premeštanja i jačine samih nepogoda unapred teško odrediti.

BIBLIOTEKA POZIVA NA PROMOCIJU KNJIGE


U Narodnoj biblioteci u Srbobranu održaće se promocija knjige Miroslava Vasina "Lipe ne mirišu uvek isto". Promocija je u petak, 28. juna u 19 časova. Pored autora najvljeni su i gosti koji će govoriti o ovom književnom delu i svojim nastupom uveličati promociju.
Sonntag, 23. Juni 2024

BEĆAR PAPRIKAŠ!


Prepodne u Cabbage pub-u ima svoje draži. Susreću se generacije i pričaju se različite priče. Osvežavaju se sećanja, prepričavaju se uspomene. Dok smo slušali radio "Osmeh Vojvodine" za šankom, gazda Šole i ja uz espresso i kiselu vodu, na 36 stepeni u hladu, setili smo se "Čarde" koja se nekad nalazila, s' one strane mosta, tamo gde je danas kafana "Proleće".
Freitag, 21. Juni 2024

NAŠ SRBOBRANAC ĐAK GENERACIJE U NOVOSADSKOJ SREDNJOJ ŠKOLI!


U sredu 19.06.2024. g., u svečanoj sali Srednje elektrotehničke škole „Mihajlo Pupin“ u Novom Sadu, bila je održana svečanost dodeljivanja „Vukove“ diplome i proglašenje đaka generacije. U konkurenciji 17 odeljenja odnosno 500 maturanata, srbobranac Igor Panić učenik odeljenja „Elektrotehničar informacionih tehnologija“, proglašen je za đaka generacije.

PROSLAVILI ZAVRÅ ETAK Å KOLSKE GODINE NA BAZENU!


Juče su učenici 6.razreda  OŠ "Petar Drapšin" iz Turije i odeljenski starešina Branka Pavković  proslavili završetak školske godine. Za ovu priliku u Turiji u turističkom objektu "Kuća za odmor Iva" dočekala i ugostila ih je vlasnica Ivana Bajić, bivša učenica škole.
Montag, 17. Juni 2024

STIGAO TOPLI VAZDUH IZ AFRIKE!


Republički hidrometeorološki zavod je izdao upozorenje za područje Srbije na izražen toplotni talas od 17. do 23. juna 2024. godine i da se nalazimo na početku perioda koji će obeležiti veoma topli vazduh sa severa Afrike. Vrednost maksimalne temperature po danima:

BRAĆA ARĐELJAN VLADARI TENISKOG TERENA U SRBOBRANU


Centar za sport i turizam organizovao je sedmodnevni teniski turnir za amatere belog sporta. Potpuna dominacija braće Arđeljan glavna je karakteristika ovog turnira. Njihova igra obezbedila im je mesto u finalu. U singl takmičenju Zoran i Ivan igrali su jedan protiv drugog, dok su u dublu braća Arđeljan bili bolji od tandema Šimpraga, Milović.

DONIRALI KLIMA UREĐAJ DOMU ZDRAVLJA!


Preduzetnici Aleksandar Kostić, predstavnik firme "AC Instalacije Srbobran", i Arsen Bačak ispred firme "MultiPrint štamparija" donirali su klima uređaj odeljenju ginekologije,  Doma zdravlja "Dr Đorđe Bastić" u Srbobranu.
Freitag, 14. Juni 2024

U NEDELJU PONOVO - DOM ZDRAVLJA OTVOREN ZA GRAĐANE - BESPLATNI PREVENTIVNI PREGLEDI


Dom zdravlja "Dr Đorđe Bastić" organizovaće u nedelju, 16. juna, još jednu partiju preventivnih pregleda, u vremenu od 08.00 do 17.00 časova.

SVEČAN I DIRLJIV ISPRAĆAJ UČITELJICE U PENZIJU!


Učiteljica Milica Marić je danas održala svoj poslednji čas u OŠ "Vuk Karadžić" posle 42 godine predanog prosvetarskog rada. Kolege, bivši i sadašnji učenici i roditelji priredili su joj iznenađenje - špalir poštovanja i počasti.Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign