Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news-archive/1/1/vesti/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewInfo
Freitag, 29. Dezember 2017

Obaveštavaju se korisnici komunalnih usluga JKP “Graditelj”, da slu┼żba za odnošenje komunalnog otpada zbog novogodišnjih praznika ne─çe raditi u ponedeljak 01.01.2018. i utorak 02.01.2018. godine.

 
Sonntag, 17. Dezember 2017

U sredu i petak radovi na vodovodnoj mre┼żi u Nadalju. Evo obaveštenja za gra─Ĺane Nadalja, koje nam je dostavio Graditelj:

 
Freitag, 15. Dezember 2017

Obaveštavaju se gra─Ĺani, da je JKP „ Graditelj „ završio sa jesenjom podelom besplatnog sadnog materijala.
O prole─çnoj podeli gra─Ĺani ─çe biti obavešteni.

 
Montag, 11. Dezember 2017

Iz JKP GRADITELJ sti┼że nam još jedno obaveštenje u vezi sa sanacijom ─Źvorišta vodovodne mre┼że. Ovaj put obaveštavaju se gra─Ĺani Srbobrana o isklju─Źenju u utorak:

 

JKP GRADITELJ, obaveštava gra─Ĺane Nadalja da u sredu ne─çe biti vode u periodu od 8.00 do 17.00h. Evo kompletnog obaveštenja:

 

Osnovna škola "Vuk Karad┼żi─ç" u sredu 13.12.2017. godine sa po─Źetkom u 17 ─Źasova u svom holu  organizuje tradicionalno " Ve─Źe mladih pesnika".

 
Freitag, 8. Dezember 2017

JKP GRADITELJ obavešta gra─Ĺane o nastavku radova na sanaciji ─Źvorišta vodovodne mre┼że u Srbobranu. Radovi se nastavljaju u utorak, a evo ko ─çe zbog toga biti isklju─Źen sa vodovodne mre┼że i u kom vremenskom intervalu:

 
Dienstag, 5. Dezember 2017

URVI SRBOBRAN obaveštava: Svi koji su u─Źestvovali u ratnim dejstvima 99. a to im je upisano u vojnu knji┼żicu neka se jave u kancelariju URVI i PPB opštine Srbobran Trg Republike 4, ili neka pozovu na telefon koje je istaknut na vratima.

 

Danas je odr┼żana 16. sednica SO Srbobran. Dnevni red sa 18 ta─Źaka odbornici su prošli za sat i po i sve što je predlo┼żeno ve─çinom glasova je usvojeno.

 

Obaveštenje iz JKP Graditelja za gra─Ĺane koji ┼żive u širem reonu centra Srbobrana o planiranom isklju─Źenju vodovodne mre┼że zbog radova. Detaljnije u saopštenju koje prenosimo u celosti:

 
Mittwoch, 29. November 2017

Projekat ugradnje ventila u vodovodnu mre┼żu, kojih nije ni bilo na mnogim ─Źvorištima, se bli┼żi kraju. Zbog radova na vodovodnoj mre┼żi u petak ─çe do─çi do obustave isporuke vode u Srbobranu, a gde i kada u saopštenju JKP Graditelj:

 
Dienstag, 28. November 2017

Iz JKP Graditelj obaveštavaju gra─Ĺane da ─çe u sredu zbog radova na mre┼żi do─çi do prekida u isporuci gasa. U saopštenju za javnost se ka┼że:

 
Freitag, 24. November 2017

JKP Graditelj obaveštava gra─Ĺane o izvo─Ĺenju radova na sanaciji ─Źvorišta vodovodne mre┼że u Srbobranu i u skladu sa tim o planiranim isklju─Źenjima na mre┼żi...

 
Dienstag, 21. November 2017

Iz JKP Graditelj obaveštavaju gra─Ĺane da ─çe u petak 24.11. JP Srbijagas obustaviti isporuku prirodnog gasa u vremenu od 8.00 do 18.00h zbog izvo─Ĺenja radova na sanaciji gasovoda.

 
Montag, 20. November 2017

Pozorišna predstava "Akrobatika matematika" sti┼że iz Beograda u Srbobran zahvaljuju─çi Domu kulture...

 

JKP GRADITELJ obaveštava gra─Ĺane Srbobrana da ─çe tokom realizacije projekta sanacije ─Źvorištva vodovodne mre┼że u Srbobranu biti obustavljena isporuke vode u sredu 22.11. u delu naselja:

 
Dienstag, 14. November 2017

Najavljeni radovi na elektri─Źnoj mre┼żi za 16.novembar, pomereni su za dan kasnije, a nastavi─çe se u subotu. Prenosimo plan isklju─Źenja koji smo dobili od Elektrodistribucije Novi Sad:

 

U ─Źetvrtak ne─çe biti isklju─Źenja vode zbog najavljenih radova na sanaciji ─Źvorišta vodovodne mre┼że u Srbobranu. Evo saopštenja:

 
Montag, 13. November 2017

Kompanija Best Seed Producer tra┼żi slu┼żbenike za  Fizi─Źko - tehni─Źko obezbe─Ĺenje:

 

Srpska pravoslavna Crkvena opština Srbobran, obaveštava sve zainteresovane gra─Ĺane srbobranske opštine, i okolnih opština, da je donela odluku, o izdavanju u zakup na 5 godina, tri lokala na uglu Trga Slobode i ulice J.J.Zmaja.

 

Kako nas obaveštavaju iz JKP Graditelj usled promene plana radova na sanaciji ─Źvorišta, došlo je do promene plana isklju─Źenja sa vodovodne mre┼że. Tim povodom JKP Graditelj emitovao je slede─çe saopštenje za javnost:

 
Mittwoch, 8. November 2017

Iz JKP Graditelj obaveštavaju gra─Ĺane o planiranim isklju─Źenjima na vodovodnoj mre┼żi u narednom periodu. Prvo isklju─Źenje u petak, a slede još tri u ponedeljak, sredu i petak idu─çe nedelje. U toku su radovi na sanaciji ─Źvorišta vodovodne mre┼że u Srbobranu. U saopštenju koje smo dobili se ka┼że:

 
Dienstag, 31. Oktober 2017

Povodom molbe gra─Ĺana, a zbog predstoje─çeg praznika rimokatoli─Źke crkve - Svi sveti, najavljeni radovi za sredu 01.11. na sanaciji ─Źvorišta vodovodne mre┼że u naseljenom mestu Srbobran se odla┼żu za petak.

 
Montag, 30. Oktober 2017

U sredu 01.11. nastavljaju se radovi na sanaciji ─Źvorišta vodovodne mre┼że u Srbobranu. Obaveštenje za gra─Ĺane iz JKP Graditelj glasi:

 
Sonntag, 29. Oktober 2017

Kako je i najavljeno, danas popodne Srbobran je zahvatilo nevreme sa kišom i vetrom koji je izazvao probleme u dopremanju struje do doma─çinstava, a olujno nevreme lomilo je grane, stabla drve─ça i ─Źupalo saobra─çajne znake...

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed


Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign