Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news-archive/1/4/drutvo/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewInfo
Dienstag, 18. September 2018

Kazala je Jasmina Miloševi─ç, direktorka Agencije za bezbednost saobra─çaja prilikom tribine koja je odr┼żana u Srbobranu, a koja je deo kampanje "Bezbednost po─Źinje sa tobom".

 
Freitag, 14. September 2018

Centar Srbobrana u petak je mirisao na pe─Źenu papriku i ajvar. Na Trgu republike odr┼żano je takmi─Źenje "Iza─Ĺi mi na teglu". Izabrani su pobednici, a gosti ove manifestacije mogli su da u┼żivaju u bogatom zabavnom programu koji je pratio takmi─Źenje.

 
Dienstag, 11. September 2018

Ovo je peta sezona jedne od najve─çih gastronomskih manifestacija u Srbiji. Srbobran ─çe ugostiti ovaj karavan specifi─Źnog mirisa i ukusa u petak na Trgu Republike...

 
Donnerstag, 30. August 2018

Zbog radova na vodovodnoj mre┼żi o kojima smo pisali predhodnih dana iz JKP Graditelj najavljuju povremene prekide u isporuci vode za petak 31.08.

 
Mittwoch, 22. August 2018

"Mali poklon za veliki uspeh" naziv je projekta kroz koji je Udru┼żenje gra─Ĺana "Ruka spasa" obezbedila 25 radnih stolova za u─Źenike osnovnih škola iz porodica koje spadaju u kategoriju izbeglih, prognanih i raseljenih lica.

 
Dienstag, 21. August 2018

Ovo su slike koje smo danas zabele┼żili na Begluku....

 

Svuda ima savesnih i nesavesnih gra─Ĺana šta god to zna─Źilo, ali lepo zvu─Źi. U Nadalju ovih dana dokazaše da ima i jednih i drugih, a sve se prelama, kroz naizgled benigni slu─Źaj, jednog saobra─çajnog znaka.

 

Nakon informacije o ure─Ĺenju pijace u Srbobranu evo još jedne koja ukazuje na napore koji se ─Źine na komunalnom ure─Ĺenju naše opštine.

 
Montag, 20. August 2018

Srbobranska pijaca je jedno od onih mesta koje okuplja najve─çi broj Srbobranaca na jednom mestu. Svakog petka ovde se kupuje, prodaje, a nije retkost da se na pijacu do─Ĺe u ┼żelji da se sretne neko.

 
Donnerstag, 16. August 2018

U periodu od 12. jula do 16. avgusta u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas ro─Ĺeno je 37 devoj─Źica i 23 de─Źaka.

 

Srbobran ─çe još jednom biti doma─çin karavanu "Iza─Ĺi mi na teglu" koji širom Srbije tra┼żi najbolje majstore u pripremanju ajvara. Srbobran je nekad bio poznat po ajvaru, da li je vreme da povratimo slavu?!

 
Dienstag, 14. August 2018

Kako javljaju iz Elektrodistribucije Novi Sad planirani su radovi na elektromre┼żi za sredu, ─Źetvrtak i petak što ─çe usloviti planirana isklju─Źenja u pojedinim delovima Srbobrana. Evo rasporeda:

 
Donnerstag, 9. August 2018

U toku je sanacija kolovoza u ulici Pere Segedinca i celom du┼żinom Segedinskog puta. Zbog radova koji su u toku vozite oprezno, a kako saznajemo sve bi trebalo da bude završeno za dvadesetak dana...

 
Dienstag, 7. August 2018

Kako obaveštavaju iz Elektrodistribucije zbog radova na mre┼żi u petak se o─Źekuje isklju─Źenje struje u Nadalj. Evo gde i kada ─çe biti isklju─Źena elektri─Źna energija:

 
Donnerstag, 2. August 2018

U toku radova, u subotu bez elektri─Źne energije bi─çe Turija, Nadalj i deo Srbobrana, javljaju iz Elektrodistribucije Novi Sad...

 
Dienstag, 31. Juli 2018

Dom kulture Srbobran pripremio je niz kulturnih sadr┼żaja za predstoje─çi mesec, a sve u okviru manifestacije "Kulturno leto", koja po─Źinje sjajnim koncertom 04.avgusta.

 
Mittwoch, 25. Juli 2018

OBAVEŠTENjE P─îELARIMA! Obaveštavamo Vas da ─çemo u periodu od 27..07.2018. do 03.08.2018. godine sa po─Źetkom u 09,00─Źasova izvršiti tretman sa zemlje protiv krpelja ULV metodom hladnog zamagljivanja aerosol generatorom i le─Ĺnom prskalicom na teritoriji opštine Srbobran i to na slede─çim lokacijama:

 
Montag, 23. Juli 2018

Jutros u 7,30 ─Źasova deca ─Źetvrtih razreda osnovnih škola sa teritorije Opštine Srbobran, njih 25 sa dve u─Źiteljice otputovala su u Banju ─Éoparoš, kod Orošhaze na letovanje. U Ma─Ĺarskoj ─çe provesti osam narednih dana.

 

 
Montag, 16. Juli 2018

U subotu uve─Źe na Trgu slobode nastupili su Stefan Petruši─ç i Ana Koki─ç. Zajedno sa njima pevalo je par hiljada gostiju koji su došli na trg i da se zabave.

 
Freitag, 13. Juli 2018

Dana 15.07.2018 godine zbog planiranih radova na elektri─Źnoj mre┼żi se isklju─Źuju :

 

UPOZORENJE P─îELARIMA! Tretmani protiv komaraca sa zemlje i iz vazduha na podru─Źju opština Vrbas i Srbobran bi─çe izvedeni u periodu od 15. do 29. jula, saopštila je novosadska „Ciklonizacija“.

 

Ta─Źno u pono─ç zasijalo je nebo iznad Srbobrana. Vatromet i hiljade boja razlilo se iznad prepunog Trga slobode na kome se sino─ç proslavio Petrovdan, najsve─Źaniji dan u Srbobranu.

 
Donnerstag, 12. Juli 2018

U periodu od 12. juna do 12. jula u Porodilištu Opšte bolnice Vrbas ro─Ĺeno je ukupno 59 beba, 34 devoj─Źice i 25 de─Źaka.

 

Srpska pravoslavna crkva proslavlja praznik posve─çen svetim apostolima Petru i Pavlu, prvim propovednicima hriš─çanstva i najbli┼żim u─Źenicima Isusa Hrista.

 
Mittwoch, 4. Juli 2018

Pored jedne od najve─çih zvezda narodne muzike danas, nastupi─çe ─Źlanovi kulturno umetni─Źkih društava u zajedni─Źkom programu pod imenom "Amateri svome gradu"...

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed


Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign