Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news-archive/1/6/ekonomija/

Verzija za Ütampu / To ScreenviewInfo
Mittwoch, 20. M├Ąrz 2019

Savez p─Źelarskih organizacija Srbije, NALED i RSJP pokrenuli su javnu kampanju “Mesec zaštite p─Źela” sa ciljem da se tokom marta kroz otvoreni dijalog p─Źelara, poljoprivrednika, lokalnih i nacionalnih institucija, stru─Źne javnosti i potroša─Źa do─Ĺe do zajedni─Źkog rešenja za zaštitu p─Źela u Srbiji.

 
Montag, 11. M├Ąrz 2019

Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj opštine Srbobran – KLER, upu─çuje poziv poslodavcima da do─Ĺu na predavanje, na kom ─çe mo─çi da se informišu o finansijskim olakšicama i podsticajima kojima mogu unaprediti poslovanje svojih firmi.

 
Freitag, 1. M├Ąrz 2019

Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj, me─Ĺuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu raspisao je dva konkursa kojim se ┼żeli podr┼żati privredni razvoj AP Vojvodine - KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA PRIVREDNIM DRUŠTVIMA ZA KUPOVINU OPREME I KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA PRIVREDNIM DRUŠTVIMA ZA OTVARANJE NOVIH RADNIH MESTA

 
Mittwoch, 27. Februar 2019

Pokrajinski fond za razvoj poljoprivrede raspisao je deset konkursa za poljoprivredne proizvo─Ĺa─Źe iz Vojvodine. Konkursi pokrivaju skoro sve oblasti poljoprivredne proizvodnje i bi─çe otvoreni do utroška sredstava.

 
Samstag, 16. Februar 2019

Lepezi usluga koje pru┼ża svojim korisnicima Trgoauto doo iz Srbobrana dodao je još jednu. Od nedavno kod njih mo┼żete da izaberete ─Źlanski paket za besplatnu popravku na putu i šlepanje u Srbiji i Evropi. Ovu uslugu obezbe─Ĺuje AMSS.

 
Dienstag, 5. Februar 2019

Udru┼żenje "Ba─Źki vo─çari i vinogradari" iz Srbobrana u saradnji sa a.d. "Galenika - Fitofarmacija" iz Zemuna organizuje otvorenu stru─Źnu edukaciju na temu: "Proizvodnja i zaštita bilja u poljoprivredi iz oblasti primene i upotrebe:

 
Donnerstag, 6. Dezember 2018

U sklopu istra┼żivanja nafte i gasa prema projektu „3D Ada“, NIS u decembru po─Źinje geofizi─Źka istra┼żivanja na podru─Źju opštine Srbobran.

 
Mittwoch, 28. November 2018

Da li ─çe hotel Elan koji je u vlasništvu opštine postati predmet interesovanja potencijalnih investitora i da li ─çe kona─Źno biti zaustavljeno njegovo propadanje je pitanje o kome ─çe se sutra razgovarati na redovnoj sednici Opštinskog ve─ça...

 
Montag, 29. Oktober 2018

Opština Srbobran, zajedno sa Mre┼żom dobre energije, organizova─çe za gra─Ĺane Srbobrana, Turije i Nadalja, uslugu besplatnog savetovanja u oblasti energetske efikasnost.

 
Donnerstag, 18. Oktober 2018

Ovo je rekao na današnjoj konferenciji za medije Nebojša Nedeljkovi─ç, direktor zemljoradni─Źke zadruge Srbobran. Plate redovne i ne kasne, potvrdio je Nedeljkovi─ç...

 
Montag, 15. Oktober 2018

Kompanija NIS poziva gra─Ĺane iz 12 lokalnih zajednica širom Srbije – Beograd, Novi Sad, Niš, ─îa─Źak, Pan─Źevo, Po┼żarevac, Kikinda, Zrenjanin, Kanji┼ża, Srbobran, ┼Żitište i Novi Be─Źej da od 15. do 18. oktobra glasaju za one projekte za koje ┼żele da budu realizovani u okviru programa „Zajednici zajedno“ 2018.

 
Freitag, 12. Oktober 2018

Radovi na asfaltiranju puta u ulici Solidarnosti su završeni. Da bi se uverio u kvalitet radova danas je ovu ulicu posetio predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški sa svojim saradnicima, a bili su tu i predstavnici izvo─Ĺa─Źa radova, firme Graditelj NS.

 

Lider u automobilskoj industriji, kompanija Aptiv Mobility Services iz Novog Sada zapošljava radnike u proizvodnji.  Kompanija nudi redovnu zaradu, prijatno radno okru┼żenje, besplatan prevoz iz mesta stanovanja do fabrike, po─Źetnu obuku i mogu─çnost napredovanja!

 
Mittwoch, 10. Oktober 2018

U sredu uve─Źe u Turiji je otvoren restoran - hotel kakav naša opština odavno is─Źekuje. Bilo je sve─Źano, a zvanice su mogle da se uvere u lepotu i raskoš objekta uklju─Źuju─çi sobe i apartmane koji su od sada na raspolaganju svim gostima koji ┼żele da osete gostoljubivost ravne Vojvodine...

 
Donnerstag, 4. Oktober 2018

Ukoliko tra┼żite posao i ┼żelite da radite do─Ĺite na razgovor u utorak 09.10. u 11.00h, koji ─çe se odr┼żati u velikoj sali u prostorijama Nacionalne slu┼żbe za zapošljavanje...

 
Dienstag, 11. September 2018

Opština i JKP Graditelj zajedni─Źki poma┼żu odre─Ĺenim kategorijama naših gra─Ĺana tako što ─çe subvencionisati cene komunalnih usluga. Koje su to kategorije gra─Ĺana i kako do subencije u tekstu koji sledi:

 
Sonntag, 2. September 2018

Gotovo dve decenije neguje se tradicija okupljanja poljoprivrednika na manifestaciji "Srbobranska brazda". Ove godine "Brazdu" je otvorio Vuk Radojevi─ç, pokrajinski sekretar za poljoprivredu.

 
Mittwoch, 29. August 2018

Obaveštavaju se gra─Ĺani Nadalja da ─çe zbog planiranih radova u ─Źetvrtak biti povremenih isklju─Źenja vodovodne mre┼że u pojedinim delovima Nadalja...

 

U toku je izvo─Ĺenje radova na sanaciji ─Źvorišta na vodovodnoj mre┼żi u celom naselju Nadalj. O nastupaju─çim radovima više saznajemo od tehni─Źkog rukovodioca JKP Graditelj, dipl.in┼ż.gra─Ĺ. Nemanje Macure.

 
Freitag, 24. August 2018

Obaveštenje o radovima u Turijskoj ulici u Srbobranu sti┼że nam iz JKP Graditelj. Rekonstrukcija saobra─çajnice dela Turijske ulice po─Źinje 27.08. Evo kompletnog saopštenja:

 
Freitag, 10. August 2018

Mesna zajednica Srbobran organizova─çe i ove godine tradicionalnu manifestaciju "Srbobranska brazda". Ove godine po 19. put u ataru Srbobrana takmi─Źi─çe se ora─Źi iz celog regiona, ┼żeljni presti┼żne titule najboljih koja potvr─Ĺuje ljubav prema plodnom ─Źernozemu i posve─çenost poljoprivredi.

 
Montag, 6. August 2018

Najve─çi doma─çi trgovinski lanac u Srbiji tra┼żi najbolje ljude za rad u Novom Sadu

 
Samstag, 14. Juli 2018

Opština Srbobran organizovala je Sajam zapošljavanja Korporacije Lear, koji se u subotu, 14. jula, odr┼żao u Velikoj sali Skupštine opštine Srbobran. Opština ┼żeli da pru┼żi šansu svima koji nude posao njenim gra─Ĺanima i na taj na─Źin poma┼żu da se smanji nezaposlenosti u Srbobranu i okolini, što je jedan od najva┼żnijih prioriteta ove opštinske uprave.

 
Donnerstag, 12. Juli 2018

Sajam zapošljavanja najavljen je za subotu 14.07. a odr┼ża─çe se u Velikoj sali SO Srbobran. Štand kompanije LEAR koji ─çe naredna tri dana biti na Trgu slobode u Srbobranu posetio je danas predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški...

 
Dienstag, 19. Juni 2018

Opština bespovratno dodeljuje ukupno 4.5 miliona dinara. Rok za podnošenje prijave na konkurs je 03.07.2018.

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed


Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign