Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info
Info
Freitag, 22. Januar 2021

U galeriji Doma kulture uz prisustvo medija i malobrojnih posetilaca zbog primene mera za suzbijanje epidemije virusom covid19 otvorena je izložba slika, slikarke Milice Ajduković iz Beograda.

 
Dienstag, 15. Dezember 2020

U kabinetu predsednika opštine danas je potpisan ugovor o saradnji naše opštine i manifestacije "Srbija u ritmu Evrope", a potpisnici su Radivoj Debeljački i Igor Karadarević.

 
Dienstag, 10. November 2020

Dom kulture Srbobran biće domaćin autorima projekta “Srbija smile” koji finansira Vlada republike Srbije i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i koji ima za cilj promenu statusa osoba sa ivaliditetom u cilju adekvatnijeg informisanja i prevencije negativnih situacija.

 
Dienstag, 15. September 2020

Povodom Evropske nedelje mobilnosti koja se svake godine održava od 16. do 22. septembra Opština Srbobran organizuje likovni konkurs na temu "Krećem se, a ne zagadjujem životnu sredinu".

 
Freitag, 11. September 2020

Dom kulture Srbobran poziva sve zainteresovane starije od četrnaest godina da se oprobaju na daskama koje život znače i dođu u ponedeljak u 17 časova u Dom kulture.

 

 

 
Freitag, 7. August 2020

U dvorištu Doma kulture ovih dana priređen je igrokaz u kome je mladi Uglješa Surdučki, uz muzičku podršku tamburaškog orkestra "Dogovor" govorio kratke priče iz njegovog Nadalja.

 
Samstag, 20. Juni 2020

Na konkursu koje ovo ministarstvo raspisuje svake godine, manifestacija "Lenkin prsten" podržana je sa 150.000 dinara. Glavni pokrovitelj dodele pesničke nagrade za najbolju ljubavnu pesmu napisanu između dva novembra je pština Srbobran, a podršku će ove godine pružiti i Pokrajinski sekretarijat za kulturu, koji će obezbediti dodatnih 300.000 dinara.

 
Donnerstag, 12. März 2020

Izložba slika Brace Azarića, otvorena je u Galeriji Doma kulture. Umetnik se zahvalio Domu kulture i svima koji su posetili izložbu, naglasivši da je ona prodajnog karaktera. Zainteresovani za otkup postavljenih slika, mogu se obratiti Domu kulture tokom naredne nedelje, dok je izložba postavljena

 
Mittwoch, 11. März 2020

- Dobro veče dragi moji i drago mi je da sam ponovo u Srbobranu. Kao pravi džentlmen, kada sve prođe, svim damama želim srećan osmi mart. Volite se i ljubite se jer bez prave ljubavi, prave emocije, dobre pesme i dobrog vina – nema života, rekao je na početku koncerta sinoć, Miloš Radović

 
Dienstag, 10. März 2020

Dom kulture vas poziva na samostalnu izložbu slika Brace Azarića, koja će svečano biti otvorena u Galeriji Doma kulture u Srbobranu, u četvrtak, 12. 03. 2020 u 19:00 časova.

 
Mittwoch, 4. März 2020

Koncert šansona, starogradske i evergrin muzike Miloša Radovića se tradicionalno održava svake godine u martu mesecu. Svi ljubitelji kvalitetne muzike znaju da je uživanje slušati njegov nesvakidašnji glas, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Melodije će vas vratiti u davna vremena, puna ljubavi i nežnosti.

 
Dienstag, 25. Februar 2020

Dom kulture priređuje prikaz knjige Veselina P. Dželetovića. Roman će biti predstavljen u Galeriji Doma kulture u sredu u 19.00h.

 
Sonntag, 23. Februar 2020

U prostorijama Narodne biblioteke “Srbobran”, održana je prva dodela književne nagrade “Milan Dunđerski”, koju je Narodna biblioteka Srbobran prošle godine ustanovila. U svrhu podsticanja interkulturalnosti, otvoren konkurs bio je dvojezičnog karaktera, te su nagrade dodeljene pesmama kako na srpskom, tako i na mađarskom jeziku.

 
Samstag, 22. Februar 2020

U galeriji Doma kulture, postavljena je izložba slika umetnika Vladimira Stepanova iz Ravnog Sela. Na otvaranju mlada pijanistkinja, Biljana Jacić, izvela je dve klavirske kompozicije i na taj način uveličala ovu svečanost.

 
Samstag, 15. Februar 2020

Dom kulture vas poziva na izložbu akvarela i ulja Vladimira Stepanova koja će biti postavljena u Galeriji Doma kulture. Otvaranje izložbe je 20.02.2020. godine u 19 časova. Ulaz slobodan.

 

19.02.2020. godine u 18 časova, Sala Malog pozorišta, Srbobran, Ulaz slobodan

 

U Galeriji Doma kulture, juče je održano književno veče posvećeno ruskom aforizmu. Pružen je prikaz knjige aforističke antologije „Veliko u malom“ autora Aleksandra Čotrića, a ovu knjigu zajedno sa najmarkantnijim ruskim aforizmima, prisutnima je približio profesor srpskog jezika u penziji, Pavle Papulin.

 
Donnerstag, 13. Februar 2020

NARODNA BIBLIOTEKA SRBOBRAN: odluka žirija za dodelu pesničke nagrade „Milan Dunđerskiˮ

 
Montag, 10. Februar 2020

Vwrbalno nasilje spada u jedan od najrasprostranjenijih vidova nasilja i može se manifestovati na više načina. O tome će se govoriti na tribini koja je zakazana za utorak, u Galeriji Doma kulture sa početkom u 18.00h.

 

Zanimljivo književno veče u organizaciji Doma kulture biće održano u sredu 12.02. u Galeriji Doma kulture. Početak je u 19.00h a prikaz knjige daje profesor Pavle Papulin.

 
Samstag, 8. Februar 2020

Godišnji koncert KUD-a "Ivanjsko cveće" biće održan u nedelju, 09. februara, u fiskulturnoj sali u Nadalju.

 
Sonntag, 2. Februar 2020

Velika tradicionalna manifestacija "Muzika naših predaka", održana je 1. februara u hali sportova u Srbobranu. Ovo je 18. godina za redom unutar koje se se ova manifestacija održava, a događaj je otpočeo nastupom devojačkog hora iz Srbobrana, "Bodorka".

 
Samstag, 1. Februar 2020

U sali Malog pozorišta u Srbobranu, juče je prikazan kabare, „Cimet i Vanila“ koji na zabavan i šaljiv način pristupa temi muško-ženskih odnosa.

 
Donnerstag, 30. Januar 2020

Dom kulture vas poziva na solistički koncert Teodore Mrkajić, koji će se održati 03.02.2020. godine u 18 časova u galeriji Doma kulture, Srbobran. Ulaz je slobodan

 

Pozorišna predstava „Rastko i vuk“, odigrana je sinoć u sali Malog pozorišta povodom Savindana kako bi se i naši najmlađi, kroz ovakav pozorišni izraz, bolje upoznali sa likom i delom Svetog Save.

 

Abo Feed RSS 2.0 - Feed

 

Pretraga

 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Srbobran.net
Instagram
Plava obala
Lagrad
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen