Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

UDARIO U BANDERU, UGASIO POLA SRBOBRANA!


Vozač S.M. iz Srbobrana večeras (21.20h) je vozilom marke Opel naleteo na banderu i napravio havariju koja je izazvala prekid napajanjem strujom dobrog dela Srbobrana.


Kako smo saznali na licu mesta, Opel se kretao ulicom Miloša Obilića iz pravca Tuka. Prelazeći raskrsnicu sa ulicom Cara Lazara, u neposrednoj blizini Stanice policije u Srbobranu, direktno je naleteo na banderu, što je izazvalo kidanje električnih žica i kratak spoj, a što je dovelo do nestanka struje u jednom delu Srbobrana.

Dok ovo objavljujemo (22.50h) radnici EPS-a uključili su pojedine delove Srbobrana, dok je jedan deo u blizini ugla ulica Miloša Obilića i Cara Lazara i dalje u mraku. Kako nezvanično saznajemo, tako će ostati još izvesno vreme, jer bandera je nakon udara automobila gotovo uništena, a žice, koje više nisu pod naponom, su na zemlji.

Vozač automobila koji je izazvao ovu nezgodu, kako saznajemo, prošao je bez težih povreda i nalazi se u stanici policije. Na sreću niko ko se nalazio u saobraćaju i u blizini, nije povređen prilikom ove nezgode.

S.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2017.10.18   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Arhiva
Srbobran.net
Dom zdravlja
Centar za socijalni rad
Restoran Gurman
Agrosimsa
Nijansa
Švrća
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world