Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

TURINCI IZBUŠILI MREŽU TAVANKUTA


U Vojvođanskoj ligi grupa Sever, na prvom mestu tabele i dalje Srbobran i pored remija sa gostima iz Adorjana, a Mladost iz Turije golovima Mrđana, Srdanova, Vasića i Mudrinskog savladala je Tavankut sa 4:0.


 

 

 

VFL - Sever 10.kolo

FK Srbobran - FK Tisa (Adorjan) 0:0

FK Mladost - FK Tavankut 4:0

U Srbobranu, u subotu, na stadionu u Šumici odigrana je teška i neizvesna utakmica koja je završena bez golova. Bila je to utakmica u kojoj nije viđen lep fudbal, duel sa mnogo nervoze na terenu, ali i pored aut linije. Zbog prigovora sudiji, crveni katron dobio je trener plavo belih, Knežević. Lopta nije htela u gol, tako da i pored silne želje, koja je bila više nego očigledna, fudbaleri Srbobrana nisu uspeli da postignu gol. Za utehu je da ga nisu ni primili. Nakon šest uzastopnih pobeda, Tisa je uspela da zaustavi pobednički niz fudbalera iz Šumice. Ipak, Srbobran ostaje na prvom mestu tabele. Direktan rival ove jeseni za prvo mesto, Mladost iz Bačkog Petrovca izgubila je, potpuno neočekivano u Pačiru od Bačke rezultatom 1:0, tako da je razlika, dva boda u korist Srbobranaca, ostala nepromenjena. 

U Turiji, odlično izdanje Mladosti. Oni su potpuno dominirali svih 90 minuta protiv slabe ekipe iz Tavankuta, tako da je utakmica završena, na zadovoljstvo navijača iz Turije rezultatom 4:0 u korist domaćina.

U sledećem kolu Srbobran putuje u Novi Žednik, jednoj od ekipa sa začelja tabele, a Turinci su na gostovanju u Somboru. 

PFL - Subotica 10.kolo

Napredak iz Nadalja gostovao je u Bajši. Nakon podele bodova i utakmice bez golova kod Nadaljčana je sve u znaku broja 10. Odigrali su deset utakmica u sezoni, osvojili deset bodova i trenutno se nalaze na desetom mestu.

Sledeći protivnik Napredka je Iskra iz Kucure koja dolazi u Nadalj.

Bundes patos liga

U takmičenju, u ligi iz koje nema ispadanja, Mladost - Radost gostovala je u Zmajevu i izgubila rezultatom 2:1. Sa šest osvojenih bodova Mladost - Radost nalazi se na devetom mestu. Iduće kolo igra se 29.10. Na stadion, na Rajčur dolazi Mladost iz Radičevića.

FUTSAL LIGA VOJVODINE

KMF SRBOBRAN - KMF SOMBOR 7:5

Srbobran je dokazao u subotu, pred svojom publikom da igra lep i efektan mali fudbal. Pala je i ekipa iz Sombora, tako da je sačuvana liderska pozicija na tabeli. Pet golova postigao je Đukić i dva puta loptu u mrežu smestio je Šijačić.

Slede dva uzastopna gostovanja i to ekipama KMF "Mićko trend" iz Beočina i KMF "Pčinja" iz Karavukova.

  

Postavio: Administrator dana 2017.10.23

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin