Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

OD SREDE PETICIJA SE POTPISUJE I U SRBOBRANU


Zahvaljujući saradnji koju smo ostvarili sa Fondacijom Tijana Jurić, svi koji žele da potpišu peticiju moći će to da urade, od srede, svakodnevno do nedelje i u Srbobranu...


U toku sutrašnjeg dana očekujemo da nam stignu formulari i da se Srbobran zvanično priključi gradovima širom Srbije u kojima se potpisuje peticija za uvođenje doživotne kazne za počinioce najtežih krivičnih dela, kao što su ubistvo deteta, maloletnika ili trudne žene.

U razgovoru sa Igorom Jurićem, osnivačem Fondacije Tijana Jurić, koji je izrazio zadovoljstvo što podrška stiže iz Srbobrana, dogovorili smo da se potpisivanje peticije u Srbobranu održava u narednih nekoliko dana na dva mesta.

Jedno će biti od sutra popodne, svakodnevno do nedelje, u Kafe-u "Rick's" u centru Srbobrana, uz zahvalanost vlasniku Božidaru Dubačkiću, a drugo, na štandu koji će Srbobran.net postaviti u petak na ulasku u pijacu, uz zahvalnost JKP Graditelj.

Očekujemo da Srbobran može da sakupi barem nekoliko stotina potpisa i na taj način podrži inicijativu Fondacije Tijana Jurić. Ukoliko želite da budete deo ove velike akcije, potrebno je da ponesete ličnu kartu i svojim potpisom, na jednom od ova dva mesta, stanete iza inicijative.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2017.10.24   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin