Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

KROMPIR, LUK I NOVAC ZA NAJUGROŽENIJE!


Kako saznajemo iz Centra za socijalni rad, jednokratna pomoć u naturi biće podeljena u Srbobranu, u petak i subotu od 9 do 14.00h, a podela će se vršiti u zgradi Zadružnog doma u Zmaj Jovinoj ulici.


Što se tiče građana Nadalja, ove godine je Mesna zajednica Nadalj obezbedila prevoz, tako da će svi korisnici socijalne novčane pomoći i jednokratne pomoći u naturi dobiti svoje sledovanje u utorak 31.10. u vremenu od 11 do 14.00 časova u Nadalju.

- Oni će traktorom preneti džakove iz Srbobrana u Nadalj i naši korisnici će tamo preuzeti ove prehrambene proizvode, kazala je za medije Biserka Veselinović, direktorka Centra za socijalni rad i dodala:

- Korisnici će dobiti po 30 kilograma krompira i isto toliko luka, a porodice koje imaju preko pet članova dobiće po dva džaka krompira. U subotu će takođe biti izvršena podela jednokratne pomoći u novcu za veliki broj korisnika jednokratne novčane pomoći. Obuhvaćeni su članovi porodica koji su bili uključeni u proces radne aktivacije i porodice za koje smo na osnovu podataka koje mi imamo kao stručnjaci u ovoj oblasti zaključili da bi im takva pomoć značajno olakšala zimski period. Obuhvaćeno je ukupno 430 pojedinaca i članova porodica koje su socijalno ugrožene. Ukupan iznos koji ćemo podeliti je 645.000 dinara. 

Postavio: Administrator dana 2017.10.25

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin