Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

TRAŽIMO IME ZA SNAJKU!


Otvoren juče u Srbobranu jedan lep dućan. Baloni, štrudle za prve mušterije i svašta nešto...


Odavno u Srbobranu postoji firma "Reklam Dizajn". Pokrenuo je Bane Krstić nekako odmah kad je završio školu. Nije dangubio. Bila je to mala štamparija koja se bavila izradom raznog reklamnog materijala. Sve je radio na jednoj mašini za sitoštampu. U međuvremenu s obzirom da je vredan čovek, odgovoran, poštuje dogovoreno, uvek u roku ispunjava svoje obaveze prema klijentima, firma se širila, razvijala, a mušterije su bile iz cele Vojvodine, a bogami i šire.

Danas je to ozbiljna štaparija sa odličnim referencama i razvijenim tržištem. U poslu su mu se pridružili supruga Zorica, a i deca su stasala, Dejan, Tamara i Ivana, pa polako i oni ulaze u posao. Prava porodična firma, gde svi rade, mladi uče škole i usavršavaju se.

Za kratko vreme Deja Krstić izrastao je u fotografa koji ima dobro oko i sve češće je prisutan na raznim događajima. Zovu ga ljudi da zabeleži važne trenutke. Jedno vreme na Facebooku je kolao mrežom post "Ako nemaš profilnu sliku -  Dejinu fotografiju, onda nisi Srbobranac". Dovoljno to govori o talentu ovog mladog čoveka. Sve pod kapom firme "Reklam dizajn".

Juče je porodica Krstić napravila još jedan iskorak u poslovanju. Kod žutog bunara u Srbobranu otvorili su dućan - Daroteku. Ako uspeju u naumu, biće to jedno od onih kultnih mesta u Srbobranu, naročito kad dođu gosti, gde može da se nađe, kupi, neka lepa uspomena iz našeg mesta.

Pored uobičajenog knjižarskog asortimana robe, autentičnost ovoj radnji daje niz artikala koji su zapravo suveniri sa znakom našeg Srbobrana. Oslanjajući sw na tradiciju osmislili su lik Mite dobošara koji je na neki način zaštitni znak svih suvenira koje proizvode, a tu su šolje, magneti, blokčići, čaše, ukrasne flaše i još trista čuda.

Ali Mita dobošar je bećar seoski. Ima on i snajku. Mađarica sa Begluka, al' nema sirota još uvek ime!

Ovo je poziv svima Vama koji čitate ovaj tekst da pomognete da ova Mitina gospoja dobije ime. Sve vaše predloge možete slati elektronskom poštom na adresu : reklamdizajn@gmail.com

Onaj ko bude kum i Mitinoj gospoji podari ime, biće propisno, kako to nalaže pristojnost, lepi maniri i zahvalnost, nagrađen i valjano počaščen.

U međuvremenu svratite u ovaj zanimljiv dućan i sigurno ćete naći nešto što će vam se dopasti, što bi rekao naš narod nešto što "baš treba".

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.05.24

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 56
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen