Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

PORAZ U POSLEDNJIM SEKUNDAMA!


Akademik nije uspeo da savlada Konstantin iz Niša na svom terenu. Iako su celu utakmicu bili bolji protivnik, još jednom se pokazalo da je košarka sport koji se igra do poslednje sekunde i da utakmicu dobija ona ekipa koja igra do kraja...


Danak neiskustvu, po svemu sudeći plaćen je sinoć protiv KK Konstantin iz Niša koja je u Srbobran došla da se brani. Bilo je od samog početak jasno da će se na terenu voditi bitka za svaku loptu, a da nijedna ekipa nema među igrača koji može da reši utakmicu i da obe ekipe na terenu nemaju raspoloženog šutera. Lopta prosto nije htela koš i u toj borbi sa promašajima, na kraju ipak je ekipa iz Niša, uspela da pobedi sebe i osvoji pobedu na terenu.

- Igra tokom svih 40 minuta utakmice koštala nas je velikog poraza. Iako je tek peto kolo ovaj poraz je neočekivan i veliki udarac za nas. Moramo izvući pouke i što pre se vratiti na pobednički kolosek.Hvala publici, po ko zna koji put na podršci. Danas nismo bili na visini zadatka ali odužićemo se, ima još mnogo utakmica do kraja prvenstva, rekao je nakon utakmice Joca Andrić, trener Akademaca.

Evo porazne statistike koja najbolje pokazuje zbog čega je Akademik juče izgubio utakmicu: 

Postavio: Administrator dana 2017.11.02

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin