Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

KRENUO BESPLATAN GRADSKI PREVOZ


Nakon što je uvedena besplatna autobuska linija na relaciji Srbobran - Nadalj, krenuo je i besplatan gradski prevoz u Srbobranu...


Pilot projekat uvođenja besplatnog prevoza za građane Srbobrana trajaće do nove godine, a da li će biti realizovan i u 2018.godini zavisiće pre svega od odziva građana, odnosno koliko će ovu uslugu naši sugrađani koristiti u narednih dva meseca.

Ukupno 26 stajališta je postavljeno širom Srbobrana. Na njima se nalaze table na kojima je iscrtana putanja kojom autobus vozi, a napisano je i vreme polaska autobusa sa stajališta. Vreme polaska je koncipirano tako da pre svega prevoz služi đacima koji idu u školu, ali i građanima koji imaju različite potrebe da se prevezu sa jednog na drugi deo grada, ili da odu do neke od institucija opštine, banke, pošte, Doma zdravlja...

- Već u danima koji su pred nama videćemo da li smo mesta za stajališta odredili za pravi način i tu očekujemo da dobijemo povratnu informaciju od naših građana. Kako se radi o pilot projektu, sve sugestije u vezi sa besplatnim gradskim prevozom koje mogu da doprinesu poboljšanju ove usluge koja ide na račun budžeta i koja je osmišljena da olakša život našim građanima, pre svega deci i sugrađanima u poznim godinama su dobrodošle i zaista očekujemo da korisnici ove usluge kažu svoje mišljenje i sugerišu nam na moguće izmene u projektu, rekao je za naš portal Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran. 

Trasu kojom se kreće svakodnevno gradski autobus i vreme kada stiže na određenu poziciju, odnosno polazi sa lokacije možete da vidite na info tablama koje se nalaze na svakom stajalištu.

S.Š.

 

  

Postavio: Administrator dana 2017.11.07   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin