Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

AKADEMIK IZGUBIO U POSLEDNJIM SEKUNDAMA


Malo je nedostajalo da Akademik dobije utakmicu koja se lomila u poslednjim sekundama. Želja je bila prisutna, požrtvovanost igrača na visini, ali nedostajalo je sportske sreće, tako da je ekipa iz Beograda sa osmehom na licu napustila parket hale sportova u Srbobranu.


Počelo je odlično. Igrači u žutim dresovima dobili su prvu četvrtinu i činilo se da će utakmica biti teška, ali ipak da domaći teren čini svoje. Međutim nakon pauze u drugoj četvrtini situacija se okrenula. Ništa igračima Akademika nije polazilo za rukom i ekipa Žarkova je to znala da iskoristi i poentira.

Nakon poluvremena Akademik se konsolidovao, tako da su na terenu bile dve izjednačene ekipe i svakom je bilo jasno da će se utakmica lomiti u poslednjim sekundama. Tako je i bilo. Sreća je bila na strani gostiju i pobeda je pripala Beograđanima.

Prvi put ove sezone za Akademik je pred srbobranskom publikom zaigrao u žutom dresu jedan od najboljih basketaša na svetu Marko Ždero, ali ni to nije bilo dovoljno za pobedu.

Evo statistike sa kojom su igrači Akademika završili utakmicu.

Sudijska trojka koja je delila pravdu na terenu je ovu utakmicu sudila sa dosta grešaka, ali teško da mogu biti krivci za ovaj poraz Akademika. Publika je dala svoj maksimum naročito u poslednjoj četvrtini i bila šesti igrač na terenu. Ono što je važno da se kaže, Srbobran ima košarkašku publiku koja zaslužuje poštovanje, jer i pored tesnog rezultata i poraza domaće ekipe, oba tima aplauzom ispraćeni su sa terena.

S.Š.

  

Postavio: Administrator dana 2017.11.15

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin