Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

ZMAJ JOVINA ULICA NIJE ZA PARKIRANJE


Policijska stanica Srbobran danas je medijima dostavila saopštenje koje se odnosi na pojačanu kontrolu saobraćaja u Zmaj Jovinoj ulici.


U saopštenju za javnost kaže se se, između ostalog, da je 26 .12. 2016.godine SO Srbobran donela rešenje o tehničkom regulisanju saobraćaja u ulici Zmaj Jovinoj u Srbobranu, po kome je ulica puštena u saobraćaj za vozila mase do 3.5 tona. Postavljenom vertikalnom saobraćajnom signalizacijom zabranjeno je zaustavljenje i parkiranje na kolovozu, kao i na trotoaru.

U saopštenju se dalje upozoravaju vozači da se pridržavaju postavljene saobraćajne signalizacije koja se odnosi na zabranu zaustavljanja i parkiranja, kako u ulici Zmaj Jovinoj, tako i u ulici Svetog Save, u kojoj je takođe, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji, zabranjeno zaustavljanje i parkiranje.

- Policijska stanica Srbobran će u narednom periodu, u okviru svojih nadležnosti, pojačano vršiti kontrolu i sankcionisanje uočenih prekršaja nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, kaže se u saopštenju za javnost. 

Postavio: Administrator dana 2017.12.14   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Agrosimsa
Nijansa
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world