Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

ZMAJ JOVINA ULICA NIJE ZA PARKIRANJE


Policijska stanica Srbobran danas je medijima dostavila saopštenje koje se odnosi na pojačanu kontrolu saobraćaja u Zmaj Jovinoj ulici.


U saopštenju za javnost kaže se se, između ostalog, da je 26 .12. 2016.godine SO Srbobran donela rešenje o tehničkom regulisanju saobraćaja u ulici Zmaj Jovinoj u Srbobranu, po kome je ulica puštena u saobraćaj za vozila mase do 3.5 tona. Postavljenom vertikalnom saobraćajnom signalizacijom zabranjeno je zaustavljenje i parkiranje na kolovozu, kao i na trotoaru.

U saopštenju se dalje upozoravaju vozači da se pridržavaju postavljene saobraćajne signalizacije koja se odnosi na zabranu zaustavljanja i parkiranja, kako u ulici Zmaj Jovinoj, tako i u ulici Svetog Save, u kojoj je takođe, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji, zabranjeno zaustavljanje i parkiranje.

- Policijska stanica Srbobran će u narednom periodu, u okviru svojih nadležnosti, pojačano vršiti kontrolu i sankcionisanje uočenih prekršaja nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, kaže se u saopštenju za javnost. 

Postavio: Administrator dana 2017.12.14   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin