Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/1137/zmaj-jovina-ulica-nije-za-parkiranje/

Verzija za tampu / To ScreenviewZMAJ JOVINA ULICA NIJE ZA PARKIRANJE


Policijska stanica Srbobran danas je medijima dostavila saopštenje koje se odnosi na pojačanu kontrolu saobraćaja u Zmaj Jovinoj ulici.


U saopštenju za javnost kaže se se, između ostalog, da je 26 .12. 2016.godine SO Srbobran donela rešenje o tehničkom regulisanju saobraćaja u ulici Zmaj Jovinoj u Srbobranu, po kome je ulica puštena u saobraćaj za vozila mase do 3.5 tona. Postavljenom vertikalnom saobraćajnom signalizacijom zabranjeno je zaustavljenje i parkiranje na kolovozu, kao i na trotoaru.

U saopštenju se dalje upozoravaju vozači da se pridržavaju postavljene saobraćajne signalizacije koja se odnosi na zabranu zaustavljanja i parkiranja, kako u ulici Zmaj Jovinoj, tako i u ulici Svetog Save, u kojoj je takođe, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji, zabranjeno zaustavljanje i parkiranje.

- Policijska stanica Srbobran će u narednom periodu, u okviru svojih nadležnosti, pojačano vršiti kontrolu i sankcionisanje uočenih prekršaja nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, kaže se u saopštenju za javnost.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign