Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

AKADEMIK NADIGRAO PROLETER


Košarkaši Akademika sinoć su priredili radost svojim navijačima. Iako je u goste došao drugi tim na tabeli, Akademci su odigrali utakmicu koja je potvrda da ovaj tim ima snage za neočekivane pobede i može da bude neugodan protoivnik svima u Drugoj ligi Srbije.


Nije dobro počelo. Nervozno su ušli u utakmicu domaći košarkaši i prvi utisak je bio da će ovo biti samo još jedan poraz u sada već dugom nizu, tako da su Zrenjaninci, koji su samouvereno ušli u utakmicu, dobili prvu četvrtinu.

Šta se desilo nakon pauze najbolje znaju trenerski dvojac Alademika i igrači. Na terenu druga slika. Igrači u žutim dresovima preuzimaju inicijativu, igraju čvrstu odbranu i brzim i tačnim dodavanjima ređaju koševe i na poluvreme odlaze sa 4 poena prednosti.

Drugo poluvreme odigrali su naši košarkaši upravo onako kako je publika želela. Tvrda i oštra igra u odbrani i sigurni napadi garantovali su dobar rezultat, tako da nisu dozvolili Zrenjanincima da se vrate u utakmicu i dođu do izjednačenja.

Jučerašnja utakmica bila je prava poslastica za publiku i melem na rane za navijače Akademika. Zrenjanici su platili danak nadmenosti, jer bilo je više nego jasno da su došli po lake bodove u Srbobran.

Ako Akademik u prvenstvu nastavi sa ovakvim igrama, uz podršku publike koju trenutno ima sa tribina, u Srbobran više niko neće doći da odigra utakmicu i uzme lake poene.

U subotu 23.12. Akademik putuje u Aleksinac, a dočekuje ih trenutno petoplasirana ekipa Napredak BOSPHORUS.

Evo statistike za utakmicu Akademik - Proleter:

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2017.12.17

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin