Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/1144/akademik-nadigrao-proleter/

Verzija za tampu / To ScreenviewAKADEMIK NADIGRAO PROLETER


Košarkaši Akademika sinoć su priredili radost svojim navijačima. Iako je u goste došao drugi tim na tabeli, Akademci su odigrali utakmicu koja je potvrda da ovaj tim ima snage za neočekivane pobede i može da bude neugodan protoivnik svima u Drugoj ligi Srbije.


Nije dobro počelo. Nervozno su ušli u utakmicu domaći košarkaši i prvi utisak je bio da će ovo biti samo još jedan poraz u sada već dugom nizu, tako da su Zrenjaninci, koji su samouvereno ušli u utakmicu, dobili prvu četvrtinu.

Šta se desilo nakon pauze najbolje znaju trenerski dvojac Alademika i igrači. Na terenu druga slika. Igrači u žutim dresovima preuzimaju inicijativu, igraju čvrstu odbranu i brzim i tačnim dodavanjima ređaju koševe i na poluvreme odlaze sa 4 poena prednosti.

Drugo poluvreme odigrali su naši košarkaši upravo onako kako je publika želela. Tvrda i oštra igra u odbrani i sigurni napadi garantovali su dobar rezultat, tako da nisu dozvolili Zrenjanincima da se vrate u utakmicu i dođu do izjednačenja.

Jučerašnja utakmica bila je prava poslastica za publiku i melem na rane za navijače Akademika. Zrenjanici su platili danak nadmenosti, jer bilo je više nego jasno da su došli po lake bodove u Srbobran.

Ako Akademik u prvenstvu nastavi sa ovakvim igrama, uz podršku publike koju trenutno ima sa tribina, u Srbobran više niko neće doći da odigra utakmicu i uzme lake poene.

U subotu 23.12. Akademik putuje u Aleksinac, a dočekuje ih trenutno petoplasirana ekipa Napredak BOSPHORUS.

Evo statistike za utakmicu Akademik - Proleter:

S.Š.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign