Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/1148/u-srbobranu-danas-120-mladih-rukometaa/

Verzija za tampu / To ScreenviewU SRBOBRANU DANAS 120 MLADIH RUKOMETAŠA


U sportskoj hali u Srbobranu održan je danas Turnir mladosti - Srbobran 2017 u mini rukometu.Učestvovalo je 8 ekipa sa svojim najmlađim rukometašima i to:


RK  MLADOST (Bački Jarak), RK RUSIN (Ruski Krstur), RK JADRAN (Feketić), RK TSK (Temerin), RK HAJDUK (Čurug), RK VRBAS i domaćin turnira RK SRBOBRAN.

Najlepša slika sa ovog turnira je slika radosne i vesele dece čiji je žamor i smeh odjekivao tokom prepodneva u sportskoj hali u Srbobranu.Sve ekipe su dobile prigodne poklone za učešće na ovom turniru. Domaćinima je pripala pohvala za organizaciju i zahvalnost na gostoprimstvu. Želja u RK SRBOBRAN je da ovaj turnir postane tradicionalan i doprinese popularizaciji sporta, rukometa i zdravog života.

Učešće na ovom turniru je uzelo oko 120 dece,odigrano je 16 utakmica, a rezultati su bili u drugom planu.I pak ispunjavamo molbu naših najmladjih rukometaša. RK SRBOBRAN odigrao je četiri utakmice i u sve četiri zabeležio pobede.

Turniru je predhodio sastanak u kabinetu predsednika opštine, naime Radivoj Paroški primio je Slobodana Višekrunu, generalnog sekretara RSV, Vladimira Knežića, predsednika takmičarske komisije RSV i Stevu Bečejca i Nandora Brašnja, rukometne radnike iz rukometnog kluba "Srbobran".

Kako saznajemo razgovaralo se o razvoju rukometa u našoj sredini i mogućnostima da se od jeseni u redovno takmičenje uključi seniorska ekipa RK Srbobran, što bi značilo povratak Srbobrana na rukometnu scenu.

S.N.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign