Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/1165/formira-se-doo-odmaralite-srbobran/

Verzija za tampu / To ScreenviewFORMIRA SE DOO ODMARALIŠTE SRBOBRAN


Odbornici SO Srbobran na poslednjoj sednici u ovoj godini, pored usvajanja budžeta za 2018. doneli su još jednu važnu odluku, naime formira se DOO Odmaralište - Srbobran, koje će poslovati i voditi brigu o odmaralištu u Sutomoru.


Do sada je odmaralište u Sutomoru bilo u nadležnosti Centra za sport i turizam, a poslednjom odlukom SO Srbobran, ono će poslovati nezavisno u formi DOO čiji je vlasnik 100% opština Srbobran.

Društvo će, ovom skupštinskom odlukom biti formirano u Srbobranu gde će biti i sedište, a imaće svoju izdvojenu poslovnu jedinicu u opštini Bar, u Sutomoru u Crnoj Gori.

Upravljanje Društvom je dvodomno, a organi su Skupština, Nadzorni odbor i direktor. Funkciju Skupštine društva, predviđeno je ovim aktom, vrši SO Srbobran, koja bira članove Nadzornog odbora u kome će biti pet članova i praktično najznačajnije odluke donosi Nadzorni organ. On bira i direktora čiji je mandat pet godina.

Odlukom koja je doneta na poslednjoj sednici SO Srbobran za vršioca dužnosti direktora postavljen je Miroslav Reljić (1994) strukovni inženjer, iz Srbobrana.

S.N.

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign