Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

SUBOTA - OTVARANJE KLIZALIŠTA!


Na prvi dan raspusta za učenike, velika radost za decu i ljubitelje rekreativnog klizanja u Srbobranu. Počinje da radi klizalište. Kad je otvaranje i detalji oko rada klizališta u tekstu koji sledi:


Otvaranje klizališta na Trgu slobode je zakazano za subotu 23.12.2017. sa početkom u 18:00 časova, a klizanje, kao i iznajmljivanje klizaljki je besplatno za sve!

Zbog kapaciteta klizališta, biće organizovane smene, prilagođene broju posetilaca, kako bi svi koji to žele prvog dana mogli besplatno da stanu na klizaljke i "osete led" pod nogama.

Kako saznajemo iz Centra za sport i turizam, za naše najmlađe sugrađane obezbeđeno je i iznenađenje!Klizalište će raditi tokom celog zimskog raspusta, a radno vreme klizališta će biti svakog dana od 10 do 22 časova.


Cena iznajmljivanja klizaljki je 100.00 dinara za 1 sat klizanja, a za sve građane koji imaju svoje klizaljke, klizanje je besplatno u toku radnog vremena klizališta .


Za sve učenike i predškolce koji nemaju klizaljke, iznajmljivanje klizaljki, kao i klizanje je besplatno svaki dan u periodu od 10 do 15 časova.
Za sve ostale građane, iznajmljivanje klizaljki kao i kllizanje će biti besplatno utorkom i četvrtkom u periodu od 16 do 18 časova.

- Pozivamo vas da dođete u što većem broju, ne samo na dan otvaranja, nego i svakog narednog dana i da uživate u zimskim čarolijama i prazničnom ambijentu Trga slobode, i dobrom raspoloženju, pozivaju iz lokalne samouprave, a danas su klizalište obišli predsednik lopštine Srbobran, Radivoj Paroški i Slobodan Subić, direktor Centra za sport i turizam.

S.N.

Foto: L.P. 

Postavio: Administrator dana 2017.12.22

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin