Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/1166/subota-otvaranje-klizalita/

Verzija za tampu / To ScreenviewSUBOTA - OTVARANJE KLIZALIŠTA!


Na prvi dan raspusta za učenike, velika radost za decu i ljubitelje rekreativnog klizanja u Srbobranu. Počinje da radi klizalište. Kad je otvaranje i detalji oko rada klizališta u tekstu koji sledi:


Otvaranje klizališta na Trgu slobode je zakazano za subotu 23.12.2017. sa početkom u 18:00 časova, a klizanje, kao i iznajmljivanje klizaljki je besplatno za sve!

Zbog kapaciteta klizališta, biće organizovane smene, prilagođene broju posetilaca, kako bi svi koji to žele prvog dana mogli besplatno da stanu na klizaljke i "osete led" pod nogama.

Kako saznajemo iz Centra za sport i turizam, za naše najmlađe sugrađane obezbeđeno je i iznenađenje!Klizalište će raditi tokom celog zimskog raspusta, a radno vreme klizališta će biti svakog dana od 10 do 22 časova.


Cena iznajmljivanja klizaljki je 100.00 dinara za 1 sat klizanja, a za sve građane koji imaju svoje klizaljke, klizanje je besplatno u toku radnog vremena klizališta .


Za sve učenike i predškolce koji nemaju klizaljke, iznajmljivanje klizaljki, kao i klizanje je besplatno svaki dan u periodu od 10 do 15 časova.
Za sve ostale građane, iznajmljivanje klizaljki kao i kllizanje će biti besplatno utorkom i četvrtkom u periodu od 16 do 18 časova.

- Pozivamo vas da dođete u što većem broju, ne samo na dan otvaranja, nego i svakog narednog dana i da uživate u zimskim čarolijama i prazničnom ambijentu Trga slobode, i dobrom raspoloženju, pozivaju iz lokalne samouprave, a danas su klizalište obišli predsednik lopštine Srbobran, Radivoj Paroški i Slobodan Subić, direktor Centra za sport i turizam.

S.N.

Foto: L.P.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign