Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/1167/novogodinji-paketi-za-300-dece/

Verzija za tampu / To ScreenviewNOVOGODIŠNJI PAKETI ZA 300 DECE


Deda Mraz je danas bio u Centru za socijalni rad i doneo paketiće za decu iz porodica koja primaju materijalnu pomoć. Darove koje je podelio Deda Mraz obezbedila je Opština Srbobran, a decu je došao da pozdravi i da im poželi srećne praznike, Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran.


Pored paketa koje je obezbedila opština, deci do deset godina starosti, danas su podeljeni šalovi, rukavice, kape koje su za njih ručno izradile članice Udruženja "Ruka spasa".

- Obezbedili smo paketiće za više od 270 mališana, podršku su nam pružile i članice Udruženja 'Ruka spasa', pa se dele i kape, rukavice i šalovi za toplije zimske dane, i jasno se vidi zadovoljstvo svih prisutnih. Kada vidimo osmeh na licu dece i mi smo srećni, rekao je Paroški i dodao:


- Stvaramo uslove da možemo da reagujemo u teškim trenucima za ugrožene porodice ili pojedince. Tu su i druge humanitarne organizacije, akreditovane, kao što je 'Biser', o kojoj uvek sa ponosom govorim. Centar za socijalni rad, kao stručna i profesionalna služba, čini sve da pomogne ugroženim ljudima i u tome imamo uspeha. Ovo činimo zato što i dalje imamo teška vremena. Nadam se da ćemo uskoro doći u situaciju da naše učešće u socijalnom zbrinjavanju bude manje, a da će građani biti u prilici da obezbeđuju sve što im je potrebno za normalan život, rekao je danas Paroški.

S.N.

Foto: L.P.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign