Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/1169/uzmajuodran-novogodinji-koncert/

Verzija za tampu / To ScreenviewU "ZMAJU" ODRŽAN NOVOGODIŠNJI KONCERT


 Aktiv učitelja OŠ JOVAN JOVANOVIĆ ZMAJ je organizovao Paradu novogodišnjih kapa i prodajnu izložbu novogodišnjih ukrasa, a nastavnik muzičkog vaspitanja Ćibri Beni je organizovao sada već tradicionalni Novogodišnji koncert, sa školskim horom.


U veseloj povorci učenici svih odeljenja od 1. do 4. razreda su se kretali hodnicima i holom, ponosno noseći svetlucave kreacije. Kape su napravili  sa svojim roditeljima, na radionicama u školi ili sa učiteljicama na času likovne kulture. Neke su ličile na jelke, neke na kapu Čarobnjaka Merlina, a bilo je i ozbiljnih umetničkih ostvarenja.

Posle parade je usledio vašar. Na prodajnim štandovima (stolovima) su se našle raznolije koje su učenici pravili samostalno ili uz pomoć roditelja; ikebane, ukrasi za jelku, venčiči, medenjaci...Prodavalo se i kupovalo, a deca su se radosno smeškala sa svežnjevima sitnih novčanica u rukama.

Pesmom ,,Zvončići, zvončići.." hor je najavio radost dolaska praznika. Svi prisutni su uživali u novogodišnjim i božićnim pesama, a nastup hora je završen sveopštim veseljem. U kolo su se uhvatili radnici škole, nastavnici roditelji i učenici.

Posebno su se danas radovali učenici III1 sa učiteljicom Snežanom Stanojev. Njima je stigao paket sa novogodišnjim čestitkama iz Paraćina. Poslali su ga učenici III1 iz OŠ ,,Stevan Jakovljević". Sa njihovom učiteljicom Silvanom Dimitrijević, Snežana Stanojev uspešno saradjuje ove školske godine. Uzvratne čestitke su već spremne. Putuju za Paraćin sledeće nedelje, da dele radost i šire praznično raspoloženje.

S.N.

Foto:L.P,.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign