Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

KLIZALIŠTE - RADOST ZA DECU TOKOM RASPUSTA!


Klizalište na Trgu slobode otvoreno je u subotu uveče. Od tada svakodnevno Srbobranci dolaze i po svemu sudeći sa velikim zadovoljstvom provode vreme na klizalištu.


Klizalište će raditi tokom celog zimskog raspusta, a radno vreme klizališta je svakog dana od 10 do 22 časova.


Cena iznajmljivanja klizaljki je 100.00 dinara za 1 sat klizanja, a za sve građane koji imaju svoje klizaljke, klizanje je besplatno u toku radnog vremena klizališta .

Za sve učenike i predškolce koji nemaju klizaljke, iznajmljivanje klizaljki, kao i klizanje je besplatno svaki dan u periodu od 10 do 15 časova.
Za sve ostale građane, iznajmljivanje klizaljki kao i kllizanje je besplatno utorkom i četvrtkom u periodu od 16 do 18 časova.

- Zahvaljujući besplatnom autobuskom prevozu na relaciji Srbobran - Turija - Nadalj, ovo je prilika i za naše sugrađane iz Turije i Nadalja da besplatno koriste usluge klizališta koje je lokalna samouprava, evo drugu godinu zaredom, obezbedila za sve građane naše opštine, rekao je za naš portal predsednik opštine Srbobran, Radivoj Paroški koga smo sreli na klizalištu, doduše ne i na klizaljkama, jer kako kaže to ostavlja mlađima, zbog kojih je ovo klizalište pre svega i napravljeno. 

S.Š. 

Postavio: Administrator dana 2017.12.25   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin