Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

PRESTIŽNA NAGRADA NAŠOJ SRBOBRANKI!


Ovogodišnja laureatkinja Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača je dr Mirjana Ljubojević, rođena Ikrašev, docentkinja na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.


- Nagrada dr Zoran Đinđić za najboljeg naučnog radnika i istraživača je verovatno san svakog naučnog radnika Univerziteta u Novom Sadu, Koliko sam je priželjkivala toliko sam i radila ovih godina da je zaslužim i po prvi put donesem ovo prestižno priznanje Poljoprivrednom fakultetu. Ova je nagrada ogromno priznanje za dosadašnji rad, ali i podstrek budućem radu, kako mom, tako i mojim mlađim kolegama. Izuzetno sam ponosna što je nagrada po prvi put dodeljena za moju oblast, jer su istraživanja u poljoprivredi zavisna od brojnih često nepredvidivih faktora, a rizici od pogrešnih zaključaka veliki, kazala je dr Mirjana Ljubojević za naš portal, odgovarajući na naše pitanje, šta ovo priznanje znači za nju i da li je priželjkivala ovu nagradu.

Svečano uručenje Nagrada „Dr Zoran Đinđić“ za 2017. godinu i Nagrade najboljem studentu Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2016/2017. godini održaće se 26. decembra 2017. godine s početkom u 18 časova u amfiteatru Centralne zgrade Univerziteta (Rektorat).

Na svečanosti će biti uručene sledeće nagrade: Nagrada „Dr Zoran Đinđić” za mladog naučnika i istraživača za 2017. godinu, Nagrada „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka za 2017. godinu, Specijalna nagrada „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača za poseban doprinos u nauci u 2017. godini, kao i Nagrada najboljem studentu Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2016/2017. godini.

Ovogodišnja laureatkinja Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača je dr Mirjana Ljubojević, docentkinja na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Nagrada dr Zoran Đinđić za najbolje naučnog radnika i istraživača je verovatno san svakog naučnog radnika Univerziteta u Novom Sadu, Koliko sam je priželjkivala toliko sam i radila ovih godina da je zaslužim i po prvi put donesem ovo prestižno priznanje Poljoprivrednom fakultetu. Ova je nagrada ogromno priznanje za dosadašnji rad, ali i podstrek budućem radu, kako mom, tako i mojim mlađim kolegama. Izuzetno sam ponosna što je nagrada po prvi put dodeljena za moju oblast, jer su istraživanja u poljoprivredi zavisna od brojnih često nepredvidivih faktora, a rizici od pogrešnih zaključaka veliki.

Dobitnik nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka u 2017. godini je Branko Latinčić, za master rad „Problem temporalnosti u Ničeovoj i Bergsonovoj filozofiji“, koji je odbranjen na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Dobitnik Specijalne Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača za poseban doprinos u nauci u 2017. godini je dr Dušan Jakovetić, docent na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Laureatkinja Nagrade najboljem studentu Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2016/2017. godini je Tijana Zrnić, koja je sa ukupnom prosečnom ocenom 10,00 završila osnovne studije energetike, elektronike i telekomunikacija, studijska grupa Komunikacione tehnologije i obrada signala, na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu.

Finansijski pokrovitelj je Pokrajinska vlada Autonomne pokrajine Vojvodine. Tim povodom prisutne će u ime Pokrajinske vlade pozdraviti, prof. dr Zoran Milošević, pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost. 

Postavio: Administrator dana 2017.12.26   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin