Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/1178/prestina-nagrada-naoj-srbobranki/

Verzija za tampu / To ScreenviewPRESTIŽNA NAGRADA NAŠOJ SRBOBRANKI!


Ovogodišnja laureatkinja Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača je dr Mirjana Ljubojević, rođena Ikrašev, docentkinja na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.


- Nagrada dr Zoran Đinđić za najboljeg naučnog radnika i istraživača je verovatno san svakog naučnog radnika Univerziteta u Novom Sadu, Koliko sam je priželjkivala toliko sam i radila ovih godina da je zaslužim i po prvi put donesem ovo prestižno priznanje Poljoprivrednom fakultetu. Ova je nagrada ogromno priznanje za dosadašnji rad, ali i podstrek budućem radu, kako mom, tako i mojim mlađim kolegama. Izuzetno sam ponosna što je nagrada po prvi put dodeljena za moju oblast, jer su istraživanja u poljoprivredi zavisna od brojnih često nepredvidivih faktora, a rizici od pogrešnih zaključaka veliki, kazala je dr Mirjana Ljubojević za naš portal, odgovarajući na naše pitanje, šta ovo priznanje znači za nju i da li je priželjkivala ovu nagradu.

Svečano uručenje Nagrada „Dr Zoran Đinđić“ za 2017. godinu i Nagrade najboljem studentu Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2016/2017. godini održaće se 26. decembra 2017. godine s početkom u 18 časova u amfiteatru Centralne zgrade Univerziteta (Rektorat).

Na svečanosti će biti uručene sledeće nagrade: Nagrada „Dr Zoran Đinđić” za mladog naučnika i istraživača za 2017. godinu, Nagrada „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka za 2017. godinu, Specijalna nagrada „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača za poseban doprinos u nauci u 2017. godini, kao i Nagrada najboljem studentu Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2016/2017. godini.

Ovogodišnja laureatkinja Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača je dr Mirjana Ljubojević, docentkinja na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.

Nagrada dr Zoran Đinđić za najbolje naučnog radnika i istraživača je verovatno san svakog naučnog radnika Univerziteta u Novom Sadu, Koliko sam je priželjkivala toliko sam i radila ovih godina da je zaslužim i po prvi put donesem ovo prestižno priznanje Poljoprivrednom fakultetu. Ova je nagrada ogromno priznanje za dosadašnji rad, ali i podstrek budućem radu, kako mom, tako i mojim mlađim kolegama. Izuzetno sam ponosna što je nagrada po prvi put dodeljena za moju oblast, jer su istraživanja u poljoprivredi zavisna od brojnih često nepredvidivih faktora, a rizici od pogrešnih zaključaka veliki.

Dobitnik nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za najbolji diplomski rad, završni rad na master akademskim studijama ili magistarski rad iz filozofskih i socioloških nauka u 2017. godini je Branko Latinčić, za master rad „Problem temporalnosti u Ničeovoj i Bergsonovoj filozofiji“, koji je odbranjen na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Dobitnik Specijalne Nagrade „Dr Zoran Đinđić“ za mladog naučnika i istraživača za poseban doprinos u nauci u 2017. godini je dr Dušan Jakovetić, docent na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu. Laureatkinja Nagrade najboljem studentu Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2016/2017. godini je Tijana Zrnić, koja je sa ukupnom prosečnom ocenom 10,00 završila osnovne studije energetike, elektronike i telekomunikacija, studijska grupa Komunikacione tehnologije i obrada signala, na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu.

Finansijski pokrovitelj je Pokrajinska vlada Autonomne pokrajine Vojvodine. Tim povodom prisutne će u ime Pokrajinske vlade pozdraviti, prof. dr Zoran Milošević, pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign