Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

STIŽE VIDEO NADZOR NA TRI LOKACIJE U OPŠTINI SRBOBRAN


Video nadzor dobiće dvorišta Osnovne škole "Žarko Zrenjanin Uča" u Nadalju, vrtić "Bambi" u Srbobranu i velika raskrsnica ulica Cara Lazara, Filipa Višnjića i Petra Drapšina.


Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam izdvojio je 2,1 milion dinara za opštinu Srbobran za postavljanje video nadzora na ova tri javna mesta.

Obaveza opštine Srbobran biće da obezbedi dodatnih 16 odsto od izdvojene sume.

- I poslednje dane 2017. godine koristimo da realizaciju važnih planova i pokrenutih projekata. Postavljanje video nadzora na javnim mestima za nas je veoma vredno jer nastojimo na svaki način unaprediti bezbednost naših sugrađana, posebno najmlađih. Hvala ne samo ovom, već i svim drugim pokrajinskim sekretarijatima koji su tokom 2017. godine punom snagom podržali projekte opštine Srbobran. Zbog toga na kraju godine imamo bolju i razvijeniju opštinu Srbobran nego što smo to imali na početku i uveren sam da ćemo to moći reći i na kraju 2018. godine. Znam da zajedničko delovanje obezbeđuje najbolje rezultate, rekao je danas, nakon potpisivanja ugovora Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran.

S.N. 

Postavio: Administrator dana 2017.12.26   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Agrosimsa
Nijansa
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world