Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/1179/stie-video-nadzor-na-tri-lokacije-u-optini-srbobran/

Verzija za tampu / To ScreenviewSTIŽE VIDEO NADZOR NA TRI LOKACIJE U OPŠTINI SRBOBRAN


Video nadzor dobiće dvorišta Osnovne škole "Žarko Zrenjanin Uča" u Nadalju, vrtić "Bambi" u Srbobranu i velika raskrsnica ulica Cara Lazara, Filipa Višnjića i Petra Drapšina.


Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam izdvojio je 2,1 milion dinara za opštinu Srbobran za postavljanje video nadzora na ova tri javna mesta.

Obaveza opštine Srbobran biće da obezbedi dodatnih 16 odsto od izdvojene sume.

- I poslednje dane 2017. godine koristimo da realizaciju važnih planova i pokrenutih projekata. Postavljanje video nadzora na javnim mestima za nas je veoma vredno jer nastojimo na svaki način unaprediti bezbednost naših sugrađana, posebno najmlađih. Hvala ne samo ovom, već i svim drugim pokrajinskim sekretarijatima koji su tokom 2017. godine punom snagom podržali projekte opštine Srbobran. Zbog toga na kraju godine imamo bolju i razvijeniju opštinu Srbobran nego što smo to imali na početku i uveren sam da ćemo to moći reći i na kraju 2018. godine. Znam da zajedničko delovanje obezbeđuje najbolje rezultate, rekao je danas, nakon potpisivanja ugovora Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign