Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/1186/elja-za-2018-godinu-kuglana/

Verzija za tampu / To ScreenviewŽELJA ZA 2018.GODINU - KUGLANA!


Ovo je samo jedan od ciljeva koji je postavljen za narednu godinu u vezi sa Centrom za sport i turizam...


Rukovodstvo Centra za sport i turizam Srbobran izdvojilo je rekonstrukciju kuglane, uređenje restorana i obnovu parketa u sportskoj hali u 2018. godini, kao najvažnije projekte koje želi da realizuje. Prema rečima Slobodana Subića, direktora Centra za sport i turizam, modernizacija objekta je na prvom mestu, a Subić takođe dodaje da bavljenje sportom i rekreacijom svih građana naše opštine postavlja kao prioritet u svom radu.

- Naša ustanova i opština Srbobran obezbedili su milion dinara za rekonstrukciju kuglane. Čeka se podrška pokrajinskih organa. Naša ideja je i renoviranje prostora restorana. Želimo da se zid prema sportskoj sali i kuglani zastakli, kako bi gosti, a to su najčešće roditelji koji dovode svoju decu na treninge, imali mogućnost da vide šta se dešava. Kao važan deo uređenja cele hale planiramo i uređenje parketa u glavnoj dvorani, koji je postavljen pre deset godina. Nažalost u prilično je lošem stanju. Sredstva za ovu namenu su predviđena budžetom i nadam se da ćemo narednog leta urediti i ovaj deo, rekao je u izjavi za medije Subić koji je na čelo Centra došao krajem avgusta 2017.godine.

Kao dugogodišnji sportski radnik, trener ŽKK Srbobran, a od skoro pripala mu je čast ali i odgovornost da bude i pomoćni trener ženske juniorske reprezentacije Srbije, pokazuje veliku agilnost u svom radu. Za kratko vreme, zaahvaljujući entuzijazmu, ali i organizacionim sposobnostima, uspeo je da se nametne i da se u njegovom mandatu realizuje i završi projekat rekonstrukcije male sale, njenih svlačionica, platoa ispred objekta i sanitarnog čvora.

- Dugo se čekalo da se sve ovo obnovi i sada smo dobili mnogo bolje uslove za rad. Smatram da je takođe važno da se napomene da smo ove godine postavili novu, štedljiviju i kvalitetniju rasvetu u velikoj hali. Sve je to urađeno uz podršku lokalne samouprave i pokrajinskih organa. Svi koji dolaze u halu mogu da čuju da imamo novo ozvučenje u velikoj hali i ono će zadovoljiti sve naše potrebe organizovanja utakmica, turnira ili manjih manifestacija. I ovde smo imali podršku opštine Srbobran, a posebno želim da zahvalim na saradnji Todoru Šimpragi, članu Opštinskog veća zaduženom za sport, Radivoju Paroškom, predsedniku opštine Srbobran, Juliji Popić, načelnici Opštinske uprave, kao i timu koji čini Kancelariju za lokalni ekonomski razvoj, rekao je Subić u razgovoru sa novinarima u susret Novoj godini.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign