Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/1229/skuptina-smenjuje-direktorku-doma-zdravlja/

Verzija za tampu / To ScreenviewSKUPŠTINA SMENJUJE DIREKTORKU DOMA ZDRAVLJA!?


Redovna 18. sednica SO Srbobran održaće se u ponedeljak 29.01. Predsednica Skupštine, Milena Alargić na dnevni red stavila je 8.tačaka, između ostalog, predlog Opštinskog veća za razrešenje dr Svetlane Rajak sa mesta direktora Doma zdravlja "dr Đorđe Bastić" u Srbobranu.


Odbornici će se najpre upoznati sa stanjem u primarnoj zdravstvenoj zaštiti u opštini Srbobran i Domu zdravlja, a ukoliko nakon toga usledi razrešenje dr Rajak sa mesta direktora, na dnevnom redu naći će se imenovanje vd direktora Doma zdravlja. Predlog Opštinskog veća je da u narednih šest meseci funkciju obavlja dr Radivoj Ostojić, stomatolog ove zdravstvene ustanove.

Na mestu direktora Doma zdravlja u Srbobranu pedijatar dr Rajak imenovana je 14.10. prošle godine. Izveštaj o stanju primarne zaštite i u Domu zdravlja, na osnovu koga je Opštinsko veće donelo odluku o razrešenju direktorke, sačinio je dr Ilija Gazepov, član opštinskog veća zadužen za oblast zdravstva.

U skupštinskom materijalu, izveštaj je dostavljen svim odbornicima.

Pored ovoga, između ostalog, na dnevnom redu je imenovanje članova Nadzornog odbora Doo "Odmaralište Srbobran", kao i godišnji program poslovanja JKP "Graditelj" za 2018. godinu.

S.N.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign