Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/1247/jedinstvena-srbija-formirala-optinski-odbor/

Verzija za tampu / To ScreenviewJEDINSTVENA SRBIJA FORMIRALA OPŠTINSKI ODBOR


Na čelo Opštinskog odbora izabran je dojučerašnji poverenik, Jovan Perović, policajac u penziji, dok su za potpredsednike Opštinskog odbora izabrani Stevan Vukčević, Dušan Vučković i Milana Debeljački. Funkciju sekretara obavljaće Tijana Đurić.


Osnivačkoj skupštini pripustvovali su Miroslav Bošković, zamenik predsednika Pokrajinskog odbora, Nataša Zlatković, potpredsednica Pokrajinskog odbora i predsednica Aktiva žena Gradskog odbora Novi Sad, Milan Radovanović, predsednik Izvršnog odbora Pokrajinskog odbora i Jelena Krstić, članica Pokrajinskog odbora i potpredsednica Gradskog odbora Novi Sad.

Nakon što je jednoglasno izabran, predsednik Opštinskog odbora Jedinstvena Srbija Srbobran, Jovan Perović, zahvalio se na ukazanom poverenju. Perović je istakao da je u političkoj stranci Jedinstvena Srbija, prepoznao ideje razvoja i napretka, koje se uspešno mogu implementirati kao što je i njen predsednik Dragan Marković Palma, učinio u Opštini Jagodina.

- Naš cilj je da svi zajedno, uz podršku Pokrajinskog odbora, uđemo u lokalnu vlast u opštini Srbobran i da mi budemo pokretači napretka razvoja naše Opštine, rekao je predsednik Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije u Srbobranu, Jovan Perović.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign