Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/1293/katai-desetka/

Verzija za tampu / To ScreenviewKATAI DESETKA!


Aleksandar Katai ove sezone nosiće broj 10 na dresu u svom novom klubu Chicago Fire. Sezona u prvenstvu je počela, a u subotu Chicago, na Toyota parku dočekuje Sporting Kansas City.


Kako Srbobran.net saznaje Sale Katai je više nego zadovoljan prijemom koji je doživeo po dolasku u Ameriku. Za sada je sve u najboljem redu, navijačima i ljubiteljima fudbala predstavljen je kao ozbiljno pojačanje pred početak prolećnog dela sezone.

U razgovoru Katai nam je potvrdio da je izuzetno primljen u Čikagu, da ima punu podršku trenera Veljka Paunovića i da očekuje da bude u timu koji će ovog proleća braniti boje fudbalskog kluba, iz kako to neki kažu, drugog najvećeg srpskog grada na svetu.

- Uzbuđen sam što sam došao u klub kakav je Čikago, i jedva čekam da počne prvenstvo. Ne bih pričao o svojim kvalitetima, sve što budem hteo, reći ću na terenu, na konferenciji za medije, uz osmeh, rekao je Katai.

- Prvenstvo je počelo. Mi smo bili slobodni u prvom kolu, pa smo u subotu odigrali prijateljsku utakmicu protiv Tulse. Potpuno sam spreman i unapred se radujem igrama za Čikago, rekao nam je danas, u kratkom telefonskom razgovoru Katai i iskoristio priliku da svim ženama čestita Dan žena.

- Želim da pozdravim sve moje Srbobrance i sve navijače širom sveta, a svim damama prenesite moje čestitke povodom Dana žena.

S.Š.

Foto: Chicago Fire

 

 
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign