Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Sport

ODIGRAN OSMI MEMORIJALNI TURNIR "SINIŠA GAVRILOV"


Preko sto dečaka okupilo se na turniru u nedelju da odmeri fudbalsko znanje i sačuva sećanje na Sinišu Gavrilova, trenera najmlađih generacija koji nas je prerano napustio.


Četiri škole fudbala i preko sto dečaka u nedelju su odigrali turnir u fudbalu, najboljima su pripali pehari, a svi učesnici dobili su medalje. Učestvovali su polaznici škola fudbala iz Bečeja, Novog Sada (Bolesnikov), Temerina (One team) i domaćina FK Srbobran.

Turnir se igrao u dve kategorije, dečaci 2006. i 2007. godište. Svi učesnici pokazali su entuzijazam i želju za igrom i pobedom, a da li će neko od njih uspeti da napravi fudbalsku karijeru pokazaće vreme i njihova marljivost.

Odigrano je ukupno 13 utakmica, po sistemu svako sa svakim. Revijalnu utakmicu odigrali su polaznici škole fudbala FK Srbobran, dečaci 2008. 2009. i 2010. godište.

One Team Temerin

Najuspešniji tim na turniru bio je temerinski "One team", koji je osvojio prvo mesto u obe kategorije. Kod dečaka 2006.godište drugi je bio domaći Srbobran, a treći su Bečejci.  Kog dečaka godinu dana mlađih, drugo mesto pripalo je bečejcima, a treći su bili dečaci škole fudbala "Bolesnikov" iz Novog Sada.

Sve učenike na kraju turnira pozdravio je trener najmlađih Srbobranaca, jedanod utemenitelja ovog turnira, Mile Bošnjak, a priznanja učesnicima dodelili su  Slaviša, rođeni brat Siniše Gavrilova i Zoran Mladenović predsednik opštine Srbobran.

Organizatori su iskazali nadu da će dogodine turnir biti još bolji i da će okupiti dečake koji vole fudbal i žele da napreduju u ovoj igri koju i pored svih nedaća koje su je kod nas snašle i dalje zovu najvažnija sporedna stvar na svetu. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.04.09   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 38
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen