Srbobran.net web portal


http://www.srbobran.net/news/1/13/odigran-osmi-memorijalni-turnirsinia-gavrilov/

Verzija za tampu / To ScreenviewODIGRAN OSMI MEMORIJALNI TURNIR "SINIŠA GAVRILOV"


Preko sto dečaka okupilo se na turniru u nedelju da odmeri fudbalsko znanje i sačuva sećanje na Sinišu Gavrilova, trenera najmlađih generacija koji nas je prerano napustio.


Četiri škole fudbala i preko sto dečaka u nedelju su odigrali turnir u fudbalu, najboljima su pripali pehari, a svi učesnici dobili su medalje. Učestvovali su polaznici škola fudbala iz Bečeja, Novog Sada (Bolesnikov), Temerina (One team) i domaćina FK Srbobran.

Turnir se igrao u dve kategorije, dečaci 2006. i 2007. godište. Svi učesnici pokazali su entuzijazam i želju za igrom i pobedom, a da li će neko od njih uspeti da napravi fudbalsku karijeru pokazaće vreme i njihova marljivost.

Odigrano je ukupno 13 utakmica, po sistemu svako sa svakim. Revijalnu utakmicu odigrali su polaznici škole fudbala FK Srbobran, dečaci 2008. 2009. i 2010. godište.

One Team Temerin

Najuspešniji tim na turniru bio je temerinski "One team", koji je osvojio prvo mesto u obe kategorije. Kod dečaka 2006.godište drugi je bio domaći Srbobran, a treći su Bečejci.  Kog dečaka godinu dana mlađih, drugo mesto pripalo je bečejcima, a treći su bili dečaci škole fudbala "Bolesnikov" iz Novog Sada.

Sve učenike na kraju turnira pozdravio je trener najmlađih Srbobranaca, jedanod utemenitelja ovog turnira, Mile Bošnjak, a priznanja učesnicima dodelili su  Slaviša, rođeni brat Siniše Gavrilova i Zoran Mladenović predsednik opštine Srbobran.

Organizatori su iskazali nadu da će dogodine turnir biti još bolji i da će okupiti dečake koji vole fudbal i žele da napreduju u ovoj igri koju i pored svih nedaća koje su je kod nas snašle i dalje zovu najvažnija sporedna stvar na svetu.
Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign