Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Politika

DELEGACIJA OPŠTINE BILA U NIŠU


Još mesec dana ostalo je do festivala "Srbija u ritmu Evrope" koji se ove godine održava u gradu prošlogodišnjeg pobednika, u Nišu. Delegacija naše opštine tim povodom juče je posetila Niš.


Takmičari iz 22 grada Srbije pevaće na jezicima 22 evropske zemlje a među njima biće i Srbobran koji ove godine peva za Belgiju.

- Nadam se da ćemo dobrim izvođenjem ponovo skrenuti pažnju celokupne javnosti na Srbobran, a ovo takmičenje ima veliki značaj među evropskim ambasadama i stvarno otvara vrata za uspostavljanje partnerskih odnosa sa članicama Evropske unije, rekao je između ostalog za opštinski sajt, po povratku iz Niša, Radivoj Paroški, predsednik opštine Srbobran koji je predvodio našu delegaciju u kojoj su još bili Milena Alargić, predsednica Skupštine opštine Srbobran i direktorkja Doma kulture Branislava Sekulić.

Ove godine takmičenje će se održati 16.juna u niškoj hali Čair a televizijski prenos moćićemo da gledamo na Prvoj televiziji. Organizator je potvrdio da je sve spremno za početak, a juče su u Nišu pored predstavnika naše lokalne samopuprave bili ambasadori Švedske, Slovačke, Kipra, Danske, Portugala, Hrvatske, Belgije i Danske, kao i predstavnici 20 ambasada u Srbiji, ali i predstavnici opština i gradova učesnika u takmičenju.

Naša opština ove godine peva na festivalu pod zastavom Belgije i predstavlja pored naše opštine i ambasadu ove evropske zemlje.

S.N.

Foto: Srbija u ritmu Evrope

  

Postavio: Administrator dana 2018.05.18   |  Ocena:  

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPartneri
Srbobran.net
Instagram
Centar za socijalni rad
Biblioteka
Vuk Karadzic
Agrosimsa
Nijansa
OŠ Žarko Zrenjanin Uča
Radost
Centar za sport
Lagrad
Kamen Mermer
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Petar Drapsin