Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekonomija

PROTIVGRADNA ZAŠTITA U PRIPRAVNOSTI


Osam protivgradnih stanica funkcioniše na teritoriji naše opštine i strelci su u pripravnosti da dejstvuju po potrebi...


Kako Srbobran.net saznaje situacija oko protivgradne zaštite je stabilna. Naša opština je dobro snabdevena sa materijalom za protivgradnu zaštitu, a u budžetu opštine planirano je oko 2.5 miliona dinara za tu namenu.

- Mi imamo dva puta po osam strelaca koji opslužuju sistem protivgradne zaštite, koji su u svakom trentku spremni da dejstvuju i već su dejstvovali. Baš danas smo razgovarali na tu temu, kaže Paroški i dodaje:

- Dogovorili smo se da Nebojša Nedeljković, član Opštinskog veća zadužen za poljoprivredu sazove sastanak u ponedeljak i razgovara sa svim ljudima koji su deo sistema protivgradne zaštite kako bi smo ovu službu još unapredili i kako bi sve funkcionisalo u najboljem interesu građana i zaštite od štete u slučaju gradonosnih oblaka, kazao je za naš portal Radivoj Paroški, predsednik SO Srbobran i potvrdio nam da imamo dovoljno protivgradnih raketa, da su strelci mobilni 24 sata i spremni da dejstvuju u svakom trenutku ukoliko se ukaže potreba. 

S.Š. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.06.24

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 48
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen