Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Ekologija

EKO KAMP 2016. «BUDI EKO FIN»


Sve prijave za učesnike kampa možete dostaviti do15.Jula 2016. do 15:00h.


Udruženje za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama «Biser» organizuje 12. Eko - kamp pod nazivom «Budi eko fin».

Eko - kamp će trajati pet dana, od 25.07.2016. do 29.07.2016. Kao i  prethodnih godina Eko - kamp će biti u Šumici na Vašarištu u Srbobranu. Za sve učesnike, kamp je besplatan.

Ovogodišnji Eko-kamp je podržan od strane Opštine Srbobran, a realizuje se u saradnji sa Udruženjem građana «Osmeh za starost» Opštine Srbobran, kao i od strane pojedinačnih građana i drugih donatora. Kamp je inkluzivnog karaktera, a učesnici kampa su osobe sa smetnjama u razvoju, deca romske nacionalnosti i deca iz hraniteljskih porodica,  i sva deca iz opšte populacije koja su zainteresovana da učestvuju u kampu u prirodi.

Očekuju se gosti i iz drugih udruženja za osobe sa smetnjama u razvoju. Posetiće nas članovi udruženja iz Kule, Feketića, Zrenjanina, Novog Sada, Vrbasa i drugi gosti. Tokom kampa predviđene su različite radionice i takmičenja, a za učesnike je obezbeđen doručak, ručak i užina. Prevoz učesnika do kampa i iz kampa je obezbeđen, a pored kombi vozila našeg Udruženja, učesnici će se i ove godine prevoziti kombi vozilom Predraga Peđe Miloščin, koji će na ovaj način donirati kamp kao i prethodnih godina.

Peti dan Eko-kampa planirano je da nas poseti Društvo za borbu protiv šećerne bolesti «Plavi krug» Opštine Srbobran i da u prirodi uradi zdravstveni pregled svih učesnika koji taj dan budu u kampu.

Svi zainteresovani za učešće u Eko - kampu mogu da se prijave u prostorijama Udruženja «Biser», na adresi Hajduk Veljkova br.85, Srbobran ili da se prijave putem telefona 021/732 577. Sve prijave za učesnike kampa možete dostaviti do15.Jula 2016. do 15:00h. 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.07.05

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 41
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen