Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Društvo

BUDITE PONOSNI NA VAŠ NADALJ, PORUČIO ČESTIĆ!


Sagradićemo novu zgradu Mesne zajednice u Nadalju, obećao sinoć na slavi u Nadalju, Neško Čestić, predsednik opštine Srbobran...


Kulturno umetničko zabavni program počeo je kako je i najavljeno u osam sati uveče. Nadaljčani i gosti na slavi, došli da vide i čuju, da se provesele. Počelo je premijerom. Po prvi put javno izvedena je pesma o Nadalju, koju je napisao i komponovao Dalibor Stanojević - Reklamdžija, a izvela je Banda Drvena. Potom deca iz KUD-a IVANJSKO CVEĆE, a onda se prisutnima obratio predsednik opštine Srbobran, Neško Čestić. Njegov govor bio je kratak i propraćen aplauzima. Evo šta je rekao:

Posle govora predsednika Čestića nastavljen je program. Smenjivali su se KUD-ovi, pevačke grupe, sve kako je i bilo najavljeno programom. Sve u svemu lepo je bilo juče u Nadalju. Mi izdvajamo nastup KUD-a ROM iz Srbobrana. Njihova čuvena Ciganska čarlama oduševila je publiku, što ne znači da ostali učesnici u programu nisu bili isto tako dobri. 

Za kraj ovog kratke priče iz Nadalja, pogledajte i fotografije koje možda najbolje oslikavaju raspoloženje u ranim večernjim satima. Fotografije su ovde.

E, sad sledi slava Srbobranska - Petrovdan.... 

Postavio: Srbobran.net dana 2016.07.07

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 43
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen