Vrh

Tvoja trenutna lokacija:  Index / Info / Crna hronika

DEVOJKE IZ SRBOBRANA POVREĐENE NA EXITU!


Kako saznajemo dve devojke prošle noći povređene su nakon pada na Petrovaradinskoj tvrđavi.


Na osnovu poslednjih informacija do kojih smo uspeli da dođemo teže povređena je Tijana Jojkić, koja ima povrede kičme. Obe devojke su medicinski zbrinute u Kliničkom centru Vojvodine, a nakon prve pomoći na kućno lečenje puštena je Tatjana Živković.

Kako saznajemo Tijana Jojkić  (20), uspešna odbojkašica ŽOK Elan Volej iz Srbobrana, nakon medicinskih pregleda operisana je na Klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju.

- Zapravo njih dve su upale u jedan od šanaca na tvrđavi dubine tri, četiri metra. U mraku su se zatrčale i bukvalno su upale u šanac, koji se kako mi je ispričala Tatjana, nalazi iza prvog tunela kad se penjete na tvrđavu. Tatjana je polomila nos, pružena joj je medicinska pomoć i trenutno je kod kuće. Ugruvala se, ali na sreću oporaviće se, kazao nam je Neša Živković, Tatjanin (23) otac i dodao:

- Razgovarao sam sa Draganom (otac Tijane Jojkić) i rekao mi je da je Tijana operisana, više od toga ne mogu da vam kažem. Nadamo se da će sve biti u redu i da će Tijana nakon operacije biti dobro.


Da je Tijana operisana potvrdila nam je njena sestra Tanja.

- Na osnovu onoga što smo čuli od doktora, Tijana je povredila jedan od pršljenova, napukao je i zbog toga je morala da bude operisana. Trenutno je u šok sobi i očekujemo da se probudi nakon operacije. Svi se nadamo da će oporavak biti uspešan.
 

S.Š.

  

Postavio: Srbobran.net dana 2016.07.08

 

                                    

 

Glasaj
     

Komentar na ovu vest mogu ostaviti samo registrovani korisnici našeg portala!
 Prijavi se
PESMA DANAPretraga
Partneri
Oglasi
Sutomore
Srbobran.net
Instagram
Termoglas
Reklam Dizajn
Raspored sahrana
Apolon
Pc world
Old Times Pub
King
gold cakes
Minipani
Index
Ignis
Navona
Kos
StatistikaKo je online?
clanova: 0, gostiju: 60
                              
stampaj | Powered by Koobi:CMS 7.72 © Bitskin® Webdesign | Redakcija | Lesezeichen / Weitersagen